2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Közélet » Köztünk szólva » Suhajda Krisztiánnal bővül a Jobbik országgyűlési frakciója

Suhajda Krisztiánnal bővül a Jobbik országgyűlési frakciója

A Jobbik Országos Elnöksége mai ülésén döntött a magánéleti okok miatt mandátumáról lemondott Bödecs Barnabás képviselői helyéről. A jogszabályok szerint a 2010-es országos listáról lehet jelöltet választani, s az elnökség egyhangúlag úgy döntött, hogy a listán soron következő Suhajda Krisztiánt, a párt Bács-Kiskun megyei elnökét kéri fel a képviselői munkára, aki azt vállalja is.
Suhajda Krisztián 36 éves, kétgyermekes családfő, borász. A Jobbik Magyarországért Mozgalom 2003-as zászlóbontása óta aktív tagja a pártnak. Jelenleg a Bács-Kiskun megyei közgyűlés tagja, azt a mandátumát azonban átadja, mivel a Jobbikban tiltott az efféle politikusi álláshalmozás, s a jövőben honatyai munkájára kíván összpontosítani.

A Jobbik Országos Elnöksége egyúttal megköszönte Bödecs Barna eddigi, kiváló munkáját, s szakértőként számít rá a jövőben, mivel az esküjét betartó, mandátumáról lemondó képviselő szerint is Magyarországnak egy valóban nemzeti kormányra és radikális változásra van szüksége, s ennek letéteményese csak a Jobbik 2010-es programja lehet, amelynek megalkotásában személyesen is részt vállalt.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

A Rotary Ifjú Zseni idei nyertesei
Augusztusban fölszállt a fehér füst…, a sok-sok pályázó közül megtaláltuk azt a három tehetséges fiatalt, akik ebben az évben megnyerték pályázatunkat…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp