2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Hírek » Kék-Hírek » „24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. december 2-án is több esetben történt rendőri intézkedés.
A Sárospataki Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 58 éves makkoshotykai férfit lopás miatt. A helyi mezőőr tett bejelentést, miszerint a település külterületén, az úgynevezett háztáji földeknél tetten érte az elkövetőt, amint éppen egy fenyőfát vágott ki kézi fűrésszel. A fenyő-tolvajt a rendőrök előállították.

Egy tiszaújvárosi nagyáruházból érkezett a bejelentés, miszerint egy hejőszalontai fiatalembert lopáson értek tetten. Az elkövető hajvasalót, két tábla csokoládét, valamint egy üveg szeszesitalt próbált meg eltulajdonítani. A tolvajjal szemben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain egy halálos és egy könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve két anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Felsőzsolca külterületén a 3-as számú főúton 2012. december 2-án, kora délután közlekedett Ford személygépkocsijával egy 64 éves szerencsi asszony, az M30- as autópálya irányából a 37-es számú főút felé. A nő járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében áttért a menetiránya szerinti szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött a 37-es számú főút irányából Miskolc felé haladó Opel személygépkocsival. A baleset következtében a vétlen autó vezetője, egy 26 éves miskolci nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…
NAV: Illatozó alkatrészek
Az M5-ös autópálya Bács-Kiskun vármegyei szakaszán akadt fenn csaknem ezer üveg hamis parfümmel egy bolgár furgon. A szakértő közel 17 millió forintra…
NAV: Karóra ponyvázva
Csaknem hetvenmillió forint vagyoni hátrányt okoztak azok a hamis karórák, amelyeket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzü…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp