2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Programajánló » Programajánló » Már csak ma látható Barcikán a makett-csoda

Már csak ma látható Barcikán a makett-csoda

Kazincbarcika – Igazi kuriózumnak számít az a tárlat, mely csak rövid ideig, szerdától péntekig látható az Egressy Művelődési Központ klubtermében.

Szemet gyönyörködtető élethű makettek, igazi vasút-feealing várja a látogatókat, akik a kiállításra betérnek. A Miskolci Vasútmodellező Egyesület gyűjteménye páratlanul szép és olyan világba kalauzolja el a látogatót, ahol még a felnőtt is újra gyereknek érezheti magát. Szinte még a gőzmozdony füstje is megcsapja a szemlélődőt, miközben a 8 működő kiállítási modult és a körülbelül 600 makettet megnézi.
A tárlat különlegessége, hogy az egyesület egyedülálló autó-történeti anyagát is a nagyközönség elé tárja, így a Horthy-korszaktól a Varsói szerződés megkötéséig tartó időszak makettjei is megtekinthetők Barcikán.
A kiállításhoz kapcsolódóan börzét is tartanak, tehát a látogatók kedvükre csereberélhetnek, megalapozhatják, vagy kibővíthetik saját gyűjteményüket.
A tárlat péntekig reggel 9 és délután 5 óra között várja az érdeklődőket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Nyelvek Európai Napja program
A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódóan több rendezvénynek ad otthont a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). Az intézmén…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp