2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Programajánló » Programajánló » Játsszunk zenét a Szimfonikusokkal!

Játsszunk zenét a Szimfonikusokkal!

Az évad második gyerekkoncertje lesz a miskolci Művészetek Házában szombaton /február 5./ fél négykor. A zenés délután forgatókönyvírója és műsorvezetője ezúttal is Csuka Tímea, a Miskolci Szimfonikus Zenekart Kovács László vezényli. Aki végigkíséri az idei évadra tervezett három koncertből álló sorozatot, beleleshet a vezénylés rejtelmeibe: a gyerekek mesébe foglalva ismerkednek az ütemmutatókkal, zenei lüktetésekkel, azok hasonló és eltérő vonásaival. A koncertet ajánljuk óvodásoknak, kisiskolásoknak, szülőknek és nagyszülőknek egyaránt.

 

Jegyár: 500 Ft. Jegyek válthatók a Művészetek Háza jegypénztárában.

2011. február 5-én (szombaton) 15.30-kor kerül sor az évad második gyerekkoncertjére a miskolci Művészetek Házában. A zenés délután forgatókönyvírója és műsorvezetője ezúttal is Csuka Tímea, a Miskolci Szimfonikus Zenekart Kovács László vezényli. Aki végigkíséri az idei évadra tervezett három koncertből álló sorozatot, beleleshet a vezénylés rejtelmeibe: a gyerekek mesébe foglalva ismerkednek az ütemmutatókkal, zenei lüktetésekkel, azok hasonló és eltérő vonásaival. A koncertet ajánljuk óvodásoknak, kisiskolásoknak, szülőknek és nagyszülőknek egyaránt.

Jegyár: 500 Ft, jegyek válthatók a Művészetek Háza jegypénztárában.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Nyelvek Európai Napja program
A Nyelvek Európai Napjához kapcsolódóan több rendezvénynek ad otthont a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). Az intézmén…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp