2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 486 HUF
Kezdőlap » Hírek » Bulvár » Öt év után új albummal jelentkezik Kozsó

Öt év után új albummal jelentkezik Kozsó

A ’90-es évek szomorú szamurája pályafutása során 1,8 millió lemezt adott el, többszörös platina-és aranylemezes előadó, emellett pedig 22 sikeres hazai produkció is fűződik a nevéhez.

Olyan slágerek kötődnek a nevéhez, mint a „Szomorú szamuráj”, a „Bad man” a „Bújj mellém”, a „Meghalok egy csókodért”, a „Ne sírj” vagy a DJ Dominique-kal közösen jegyzett „A hold dala”.

Kozsó 5 éve nem jelentetett meg lemezt idehaza,  idén december 7-én rukkol elő egy duplalemezes Ámokfutók albummal. A 12 régi sláger mellett 8 új dal is helyet kap majd a korongon.

A régi dalok különlegessége, hogy az énekes-producer mindegyiket újrahangszerelte, sőt újra is énekelte. Feszes ritmusok, ütemes átdolgozások, energikus slágerek – ezek jellemzik az új Ámokfutók albumot.

A 8 új dal is igen fülbemászó, immáron a mai zenei trendekhez illeszkedő sláger, amelyek között helyet kap majd a latinos, temperamentumos dallamvilág, a lassú, szerelmes dal és az ütemes popsláger is. A lemezen egy új énekesnő is lehetőséget kap, a gyönyörű és lenyűgöző hangú Keira személyében.

Kozsó az album megjelenése után több lemezbemutató fellépést is tervez, emellett pedig eleget tesz a TV2 műsorfelkéréseinek is, így szinte minden nap találkozhatunk az Ámokfutók frontemberével, és december 7-től a régi-új Ámokfutók-slágerekkel is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp