hozzávalók
• burgonya
• csontozott karaj
• vöröshagyma
• tojás
• zöldpaprika
• vaj
• só
• bors
• pirospaprika
• tejföl
elkészítés
1. A húst felszeleteljük, kiverjük, a szeleteket sózzuk, borsozzuk és pirospaprikával meghintjük.
2. A meghámozott krumpli felét nyersen a kivajazott tepsi aljára terítjük, majd megsózzuk.
3. Elosztjuk rajta a hússzeleteket, rátesszük a karikákra vágott, megpucolt hagymát, rászórjuk a felkarikázott paprikát, végül beterítjük a maradék burgonyával.
4. Újra megsózzuk és megkenjük a tojással elkevert tejföllel, és forró sütőben megsütjük. Először lefóliázzuk a tepsit, majd amikor már megpuhult a hús és a krumpli, levesszük a fóliát, s pirosra sütjük.
1. A húst felszeleteljük, kiverjük, a szeleteket sózzuk, borsozzuk és pirospaprikával meghintjük.
2. A meghámozott krumpli felét nyersen a kivajazott tepsi aljára terítjük, majd megsózzuk.
3. Elosztjuk rajta a hússzeleteket, rátesszük a karikákra vágott, megpucolt hagymát, rászórjuk a felkarikázott paprikát, végül beterítjük a maradék burgonyával.
4. Újra megsózzuk és megkenjük a tojással elkevert tejföllel, és forró sütőben megsütjük. Először lefóliázzuk a tepsit, majd amikor már megpuhult a hús és a krumpli, levesszük a fóliát, s pirosra sütjük.