Hozzávalók:
15 dkg margarin
25 dkg cukor
3 tojás
1 pohár tejföl
20 dkg rétes liszt
½ csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
40 – 50 dkg magozott cseresznye
1 evőkanál kanál rum
Tetejére:
Fahéjas kristálycukor
Elkészítés:
A margarint a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a tojásokat, és addig keverjük tovább, míg jó habos masszát kapunk. Belekeverjük a tejfölt, és a sütőporos, szitált lisztet.
Egy közepes tepsibe simítjuk a tésztát, beterítjük cseresznyével, és alaposan megszórjuk fahéjas cukorral.
Előmelegített sütőben kisütjük.
Hagyjuk kihűlni, és utána szeleteljük.
Egy közepes tepsibe simítjuk a tésztát, beterítjük cseresznyével, és alaposan megszórjuk fahéjas cukorral.
Előmelegített sütőben kisütjük.
Hagyjuk kihűlni, és utána szeleteljük.
Magozott meggyel, szilvával is készíthetjük.