2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Gyors gyrosba tört a foguk – Betörés online

A szerencsi éjszakában csak két fiatalember volt ébren és a térfigyelő-kamerák. Betörés és elfogás egyenes adásban!

Szerencs belvárosában az éjszakai órákban hosszú ideig csak a térfigyelő-kamera mozgott. Csendesnek ígérkezett az éjszaka. A rendszer diszpécsere azonban felfigyelt két fiatalemberre, akik egy bezárt, lehúzott rolójú büfé előtt megálltak, majd körbejárták többalkalommal is. A két férfi alaposan megvizslatta a nyílászárókat, majd megemelte a lezárt redőnyt és betörte az ablak üvegét. De nemtudtak ily módon bejutni, ezért a büfé oldalsó bejáratának ajtaját rúgták be, majd itt mentek be az épületbe.

Mindeközben a térfigyelő-kamerák kezelője értesítette a rendőröket, akik azonnal reagáltak a bejelentésre. A tetten ért sóstófalvai és megyaszói férfiak éppen a befagyasztott gyroshúst és a sajtot próbálták megenni. A járőrök láttán a kasszából kivett aprópénz is kihullott a zsebükből.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két férfivel szemben, egyben kezdeményezték gyorsított eljárás keretében bíróság elé állításukat.

A rajtaütésszerű elfogásról készült videofelvétel letölthető a rendőrség honlapjáról

(Szerencs Rk. – B-A-Z.MRFK)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…