2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Vendégségben itthon

Vendégségben itthon címmel új szakmai sorozatot indít el Miskolc turizmusmarketingjéért felelős cége, a MIDMAR Kft. A szakmai látogatások keretében a turisztikai szektor képviselői új vagy kevésbé ismert, de értékes látnivalókat ismerhetnek meg személyes bejárások során.

Miskolc megszámlálhatatlan látnivalóval rendelkezik, melyek egy részéről alapos ismeretei vannak egy átlag miskolcinak is, míg más részüket csak a nagyon elhívatott lokálpatrióták és a turizmus szakmát régóta és lelkiismeretesen művelők ismerik. Szerencsére minden évben van olyan esemény is, amikor egy-egy új attrakció születik vagy egy korábbi megújulásának, új köntösbe öltöztetésének lehetünk tanúi.

A MIDMAR Kft. ezért úgy gondolta, hogy hogy rendszeres alkalmakat teremt arra, hogy a Tourinform iroda munkatársai a turisztikai szakma képviselővel együtt ellátogathatnak azokhoz a szolgáltatókhoz, ahol valamilyen újdonsággal várják a városunkba érkező turistákat. A közös bejárások célja, hogy első kézből kapjanak információkat, személyes benyomásokat, melyek alapján sokkal hitelesebben tudják vendégeiket az adott attrakciók felkeresésére buzdítani. Az információk különösen azok számára lehet hasznos, akik a front-office-ban dolgozva napi szinten találkoznak a Miskolcra érkező turistákkal. Főként a szálláshelyek recepciósai azok, akiknek lehetőségük van a vendégekkel beszélgetni és felhívni a figyelmet egy-egy új attrakcióra.

Sorozatuknak a ’Vendégségben itthon’ címet adták és stílszerűen az első út május 26-án Lillafüredre  vezet, ahol a múlt héten átadott ’Vendégségben Herman Ottónál’ kiállítást tekinthetik meg a résztvevők. A Herman Ottó Emlékházban a mai trendeknek megfelelő interaktív tárlat került kialakításra, a múzeum munkatársai bíznak benne, hogy minél több vendéget fogadnak majd az elkövetkező időszakban.

A sorozat a főszezoni időszak kivételével egész évben folytatódik, hiszen Miskolc és szűkebb környezete az egyik leggazdagabb turisztikai kínálattal rendelkezik a hazai desztinációk között.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…