2023. 11. 29. szerda

Taksony
1 EUR 377 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Utazás
  • »
  • Miskolc is pályázik a legjobb turisztikai város címre

Miskolc is pályázik a legjobb turisztikai város címre

A MIDMAR Kft. is benevezte Miskolc városát a Nők Lapja Travel Awards felhívására, ahol több kategóriában keresik a legjobb turisztikai szolgáltatókat.
Az egyik legolvasottabb hazai hetilap égisze alatt először hirdették meg a versenyt, ahol a turizmus szolgáltatói mérhetik össze népszerűségüket. Szállodák, vendéglátóhelyek, utazási irodák és városok mutatják be kínálatukat a Nők Lapja online felületén és versenyeznek a kategória győztes címekért.
A népszerű magazinnak rengeteg olvasója van, másrészt városunk valóban sokszínű és vonzó turisztikai látnivalókkal rendelkezik, ezért Miskolc turizmusmarketingért felelős szervezete, a MIDMAR Kft. is benevezte a várost a turisztikai városok kategóriában. A szavazáshoz egy nyereményjáték is kapcsolódik, ahol a voksolók között egy 2 fős, 2 éjszakás wellness hétvégét sorsolnak ki egy 5 csillagos szállodában, félpanziós ellátással! A minél tökéletesebb élmény érdekében a főtámogató egy új, 100%-ban elektromos CUPRA Born-t is biztosít a hétvégére a szerencsés nyertesnek. A szavazatokat november 21-ig lehet leadni.
A szavazás menete a következő:
Látogass el a https://www.noklapja.hu/travelawards-szavazas/ oldalra
Az „Egyéb vidéki régiók” cím alatt kattints a „Turisztikai városok” kategóriára
Válaszd ki Miskolcot
Válaszolj a nyereményjáték egyszerű kérdésére.
Add le a szavazatodat a lap alján
Figyelem! Egy e-mail címmel csak egy szavazatot leadni (nem kategóriánként, hanem összesen)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek