2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak

Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak

Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnakA Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány Logisztikai és Gyártástechnikai Intézete a DINAS Kft.-vel közösen Regionális Vágóközpontot alapított, melyben a tulajdonukban lévő többféle vágóberendezéssel kívánnak elsősorban a régióban lévő vállalkozások számára magas színvonalú szolgáltatást nyújtani.

/Lenkeyné dr.Bíró Gyöngyvér a Bay Logi igazgatója és Bicsánszky János a DINAS Kft ügyvezetője/

A vágóközpont létrehozása jó példa a vállalatok és az alkalmazott kutató-fejlesztő intézetek eredményes együttműködésére. A BAY-LOGI mindig kiemelt jelentőséget tulajdonított a régióban lévő vállalkozások technológiai igényeinek a kiszolgálására, nemcsak a kutatás-fejlesztés, hanem a magas színvonalú, különleges technológiákhoz kapcsolódó szolgáltatások területén is.

A központban újra üzembe helyezésre került a BAY-LOGI 1996-ban beszerzett vízsugaras vágó berendezése – ami akkor az első ilyen berendezés volt az országban, amely 2006-ban az intézet épületének átalakítása (Nanomedicina labor kialakítása) miatt került szétszerelésre, és azóta nem találtunk megfelelő helyet illetve feltételeket az üzembe állításra. Ez a berendezés jól egészíti ki a DINAS Kft-nél meglévő egyéb vágási technológiákat, így egy olyan vágóközpontot tudtunk kialakítani, ahol gyakorlatilag minden vágási feladat elvégezhető, – mondta Lenkeyné dr.Bíró Gyöngyvér igazgató.

A rendelkezésre álló különböző vágási technológiák (plazma-, láng-, vízsugaras vágás) az anyagok széles választékára (mindenféle fémes anyag, műanyagok, üveg, márvány, kerámia, stb.), nagy vastagságtartományban (0,5 mm – 300 mm vastagságig) nyújtanak megoldási lehetőséget, a legkülönlegesebb alakú síkbeli formák vágására.

Ezzel a régióban egyedülálló, komplex vágási szolgáltatásokat nyújtani tudó vágóközpontot hoztunk létre, -fejezte be a sajtótájékoztatót Bicsánszky János a DINAS Kft. ügyvezetője.

 

Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak Vízsugárral, plazmával, lánggal vágnak

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ezek most a legnépszerűbb motorok
Japán márkák a top 3-ban A jó idő beköszöntével kilőtt az érdeklődés a használt motorbiciklik iránt, és látszólag ebben a kategóriában kevésbé áré…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…