2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Miért végeznéd kézzel a csomagolást, ha gépesítheted is?

Miért végeznéd kézzel a csomagolást, ha gépesítheted is?

A gyártási folyamat során ma már minden vállalkozás arra törekszik, hogy a lehető legkisebb költséggel és a legrövidebb idő alatt állítsa elő a terméket, amely azért feleljen meg a minőségi követelményeknek is. Ehhez célszerű azokat a technológiai folyamatokat gépesíteni, amelyek esetében ez költséghatékonyabb megoldást jelent.

 

A gyártás utolsó fázisa: a csomagolás

 

Céged akár egyedi termékeket, akár tömegcikkeket állít elő, a gyártási folyamat végén a biztonságos és a termék paramétereinek megfelelő csomagolással kell ellátni. A csomagolás nagyon sokféle megoldása közül meg kell találni azt, amelyik tökéletes védelmet jelent a késztermék, alkatrész vagy áru számára. Ebben segíthet neked a Mű-Pack Webáruház csomagolóeszközei és csomagológépei széles választékával, köztük a dobozzáró gép, SIAT termékekkel.

 

A Mű-Pack Webáruház a csomagolás szakértőjeként minden csomagolási módhoz kínál megfelelő eszközöket, legyen szó raklapos áru, egyedi termék, törékeny alkatrész, kisméretű árucikkek vagy nagyméretű termékek raktározásáról és szállításáról.

 

A különböző méretű dobozok, sztreccsfóliák, légbuborékos fóliák, kartonpapírok, térkitöltő anyagok, valamint a csomagoláshoz szükséges egyéb eszközök és gépek egyaránt megtalálhatóak webáruházukban. Ha a környezetkímélő csomagolási megoldásokat preferálod, náluk erre is számtalan lehetőséget találsz. A dobozzáró és dobozhajtogató gépeikkel pedig – a gyártósorba beépítve – meggyorsíthatod a csomagolás műveletét.

 

Félautomata dobozzáró gépek

 

Ha a céged olyan termékeket állít elő, amelyek kartondobozba csomagolva kerülnek kiszállításra, és mindezt gyorsan és hatékonyan kell végrehajtani, akkor célszerű félautomata dobozzáró gépet beszerezned. Ez a berendezés a gyártósorba beépítve megkönnyíti, és ‒ a kézi munkavégzéshez képest ‒ kilencszeresére gyorsítja a csomagolást. Így a termék előállítási ideje csökken, ezáltal költséghatékonyabbá válik a termelés.

 

A SIAT dobozzáró géppel a csomagolás egységes és esztétikus lesz, hiszen a gép mindig egységes hosszban, középre helyezi a ragasztást.

 

SIAT dobozzáró gépek

 

A félautomata gépeken a dobozméretet kézzel szükséges beállítani, az automata gépek esetében ezt pneumatikusan érzékeli a gép. A doboz szélességének és magasságának beállítása után a gép a dobozokat oldalsó szalaghajtással a megfelelő helyre mozgatja, és automatikusan lehajtja a füleket.

 

Ezt követően ragasztószalaggal tökéletesen lezárja a csomag tetejét és alját. A SIAT NASTRO-SB-M félautomata dobozzáró gép akár 1200 doboz lezárására képes óránként. Ezzel a teljesítménnyel nemcsak meggyorsíthatod a csomagolás technológiai idejét, hanem kevesebb munkaerőre lesz szükség a gyártáshoz.

 

A szakszerű csomagolás ma már alapvető vevői elvárás, hiszen a terméknek sérülésmentesen kell megérkezniük a vevőkhöz. Az is követelmény, hogy a megrendelt áru ne porosodjon, ne szennyeződjön a szállítás során. Akkor megfelelő a csomagolás, ha mindezt biztosítja, ez pedig vevői elégedettséghez, ezáltal további megrendelésekhez vezet./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…