2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Megjelent a magyar tervező ötlete alapján készült LEGO® Ideas Csocsóasztal készlet

Megjelent a magyar tervező ötlete alapján készült LEGO® Ideas Csocsóasztal készlet

Megérkezett a magyar fiatal tervéből készült LEGO® Ideas Csocsóasztal. A párizsi bemutató után Budapesten dedikálta az első készleteket a tervező, Fehérvári Donát. A modell különlegessége, hogy megépítés után a barátokkal közösen akár csocsózhatunk is vele.

November 1-től kapható a magyar fiatal által tervezett LEGO Csocsóasztal készlet, amit először a LEGO Csoport ‘For The Joy Of Play’ párizsi eseményen mutattak be az október 29-30-i hétvégén, amelyen a kreativitást, a játékot és a sportot állították középpontba a résztvevők. A párizsi esemény után Donáttal Budapesten lehetett találkozni, aki fogadta a gratulációkat és dedikálta az első készleteket a magyar rajongóknak.

A kockákból álló csocsóasztal-tervet a 17 éves fiú a LEGO Ideas oldalra töltötte fel még 2021-ben, majd miután elérte a 10 000 szavazatot, a LEGO Csoport designer csapata is megvizsgálta és kiválasztotta, hogy valódi készlet formájában is megvalósuljon. Donát tervének a különlegessége, amit a tervezők a kiválasztásnál is kiemeltek, hogy miután megépítettük a 2339 elemből álló modellt, játszani is lehet a csocsóasztallal.

A csocsóasztal mindkét kapuja mögött színkódolt, csúsztatható korongok találhatók a pontok számolásához. A készlet 22 LEGO minifigurát (csapatonként 11-et) tartalmaz 44 különböző fejjel és 43 frizurával, így minden karakter kinézetét személyre lehet szabni. Egy csapatban 5 minifigura található, csapatonként pedig 2 rúd az irányításukhoz.

A LEGO Ideas a LEGO Csoport kezdeményezése, amely során a rajongóknak is lehetőségük van beküldeni saját kockákból megépített ötletüket, így esélyt kapnak arra, hogy a LEGO tervezőivel életre keltsék azt, és hivatalos készletként is megvásárolható legyen.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…