2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Komoly pecás vagy? Ezeket az etetőhajó kiegészítőket neked is látnod kell!

Komoly pecás vagy? Ezeket az etetőhajó kiegészítőket neked is látnod kell!

Az, aki egy kicsit is komolyan gondolja a horgászást, biztosan hallott már az etetőhajókról és arról, hogy milyen sok segítséget tudnak nyújtani ezek a szerkezetek. Talán te magad is vásároltál már GPS-es etetőhajót, hogy növeld a pecázás hatékonyságát.

Érdemes azonban tudni azt is, hogy vásárolhatók külön etetőhajó akkumulátorok, tartozékok és más alkatrészek. Mutatunk néhány példát, hogy melyikre mikor lehet szükség!

Ha több napos horgászatra készülsz

Időről időre megeshet, hogy úgy döntötök a haverokkal, hogy elmentek egy többnapos pecázásra, hogy elfeledjétek a hétköznapok szürkeségét. Amennyiben kissé nomád körülmények között terveztek megszállni, ahol nincs áramforrás, akkor jól jöhet egy pótakkumulátor az etetőhajódhoz.

Bár minden hajóhoz jár akkumulátor, azoknak limitált az üzemideje, jellemzően egynapos horgászásokhoz tervezik őket. Ha azonban viszel magaddal pótaksit, akkor nem jelenthet problémát számodra az sem, ha éppen sátorban alszotok. Az etetőhajók akkumulátorát nagyon könnyű kicserélni, a pótakkuval pedig a második napon is bevetheted az etetési segédedet gond nélkül.

Nem csak egyféle pótaksit lehet rendelni

Számos különböző kivitelű pótakkumulátor érhető el. Érdemes megnézni a paramétereiket, amiből leszűrheted, hogy egyáltalán passzol-e az adott típus a te etetőhajódhoz, és ha igen, akkor mekkora a kapacitása. Fontos leszögezni, hogy minden pótakkut lehet tölteni azzal a töltővel, amit eleve kaptál a hajódhoz. Így természetesen nem kell külön vásárolni az extra aksihoz.

Létezik szivargyújtós, autós töltő is. Ha kocsival mentek többnapos túrára, és az lesz egyetlen áramforrásotok, akkor rendkívül hasznosnak találhatod majd ezt a kiegészítőt. Jó hír, hogy a Baitboat.hu webáruházában kapható szivargyújtós, autós készülék minden náluk kapható etetőhajóval és aksival kompatibilis.

Óvd az etetőhajódat!

Még egy funkciókban gazdag GPS-es etetőhajó sem megfizethetetlen, de azért nem is olyan olcsó mulatság, hogy minden nap újat vásároljon az ember. Éppen ezért érdemes odafigyelni arra, hogy miként szállítod, hol tárolod a hajódat.

Útközben a csomagtartóban egy élesebb kanyarnál bizony nekiütődhet a többi holminak, és esztétikai hibák vagy akár a működését befolyásoló károk keletkezhetnek rajta. Ez persze akkor is megtörténhet, ha más közlekedési eszközzel közelíted meg a pecázás helyszínét.

Ha vásárolsz egy prémium párnázott etetőhajó táskát, akkor kevesebb okod lesz az aggodalomra. Egy ilyen táskában ugyanis mindig biztonságosan fogod tudni a hajódat. Ahogyan a szivargyújtós töltő esetében, úgy erre a kiegészítőre is igaz az, hogy minden, a Baitboat.hu webáruházban vásárolt hajóval kompatibilis a termék.

Táskából is létezik többféle. A prémium minőségű, vízlepergetős, párnázott hordtáska mellett rendelhetsz akár terepmintás modellt is. Válaszd a stílusodhoz és igényeidhez leginkább passzoló táskát!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…