2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Komfort az autóban, utólagos ülésfűtéssel

Egyáltalán nem mindegy, hogy az ember hogyan indítja a reggelét. Egy-egy balul sikerült reggel bizony rányomhatja a bélyegét az egész napra, s egyáltalán nem biztos, hogy le tudjuk tenni a bosszúságokat a munkahelyünkre érve.

Rengeteg dolgot tehetünk azért, hogy kellemesen kezdjük a mindennapokat, például kialakíthatjuk az ülésfűtést a járműben, akár utólagosan is. Lássuk, milyen lehetőségeink vannak, és miért éri meg ezzel foglalkozni!

Az ülésfűtés utólag is megvalósítható

Szerencsére a Metroman.hu utólagos ülésfűtés kínálatában mindenki elérhető árú és valóban megbízhatóan működő megoldásokat talál, éppen ezért azok is megvalósíthatják a kényelmet a gépjárműben, akiknél gyárilag nem a felszerelés része ez az opció.

De miért olyan lényeges az ülésfűtés, és miért tudja jobbá, szebbé tenni a reggeli indulást?

Legyen komfortosabb a reggeli rutin!

A legtöbbünknek nem fűtött garázsban parkol éjjelente az autója, s még abban az esetben is, ha rendelkezünk ilyennel, megfontolandó, hogy akarjuk-e fűteni ezt a helyiséget csak a kocsi kedvéért, a jelenlegi energiaárak mellett. Az azonban egészen biztos, hogy ha nem melegben pihen éjjel a jármű, akkor nem lesz benne kellemes hőmérséklet a kora reggeli induláskor.

Természetesen az első lépés, hogy beindítjuk az autót, hisz a motornak sem ideális, ha rögtön a gázra lépünk, miközben csak úgy röpködnek körülöttünk a mínuszok, viszont még ebben az esetben is elég sok idő kell ahhoz, hogy az autó belső tere eléggé átmelegedjen ahhoz, hogy az ülésre ülve se legyen ez kellemetlen érzés.

Valljuk be, kevesen vannak, akik emiatt egy negyed órát vagy még többet járatják a motort, csak hogy komfortos környezetben kezdhessék a napot, ráadásul kinek vannak feles erre áldozható percei, miközben rengeteg elintéznivaló sorakozik a képzeletbeli vagy a valós listán?

Az ülésfűtés egy csapásra képes kedvezőbbé tenni a reggeli indulást, hiszen pillanatok alatt komfortos ülőfelületet kínál, aminek köszönhetően a járműben uralkodó hideg is sokkal könnyebben elviselhetővé válik.

Hogyan válasszunk ülésfűtést?

Amennyiben eldöntöttük, hogy mi is szeretnénk egy kis kényelmet a mindennapokba, s ezért beszerzünk a kocsiba ülésfűtést, akkor nincs más teendőnk hátra, mint kiválasztani az ideális darabot, illetve darabokat. Az egyik leglényegesebb kérdés az, hogy külső ülésborítót szeretnénk inkább alkalmazni, avagy gyári üléskárpit alá szerelhető karbonszálas modell lenne a kedvezőbb választás számunkra?

Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. Gondoljunk csak bele, hogy egy külső borítás egyszersmind az ülés védelmét is szolgálja, s bármikor kivehető a járműből, amikor éppen nincs szükségünk rá. A beépíthető változatnál pedig éppen az jelenti az előnyt, hogy nem kell foglalkozni azzal, hogy kivegyük és betegyük, ahogy abban is biztosak lehetünk, hogy nem fog elcsúszkálni senki alatt, így mindig maximális mértékben számíthatunk rá. Te melyiket választod?/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…