2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Itt a kanapéról vezérelhető porszívó

A robotporszívók egyre nagyobb népszerűségnek örvendek a hazai piacon. Nem véletlenül, hiszen időt és fáradtságot lehet velük megspórolni, így a rendszeres takarítás során olyan területekre is juthat figyelem a háztartásban, amelyekre eddig nem sikerült elég időt fordítani.

„A Sencor újdonsága az SRV 9550BK robotporszívó, amit a wifin keresztül akár a munkahelyről is elindíthatunk. Ez a funkció jól jöhet akkor, ha váratlan vendég érkezik, de akkor is hasznos, ha csak szimplán tiszta, pormentes otthonba szeretnénk hazatérni” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor SDA Divízió vezetője.

A mindössze 9,5 centiméter magas és 35,5 centiméter átmérőjű robotporszívó könnyedén elfér az asztalok, székek és egyéb bútorok alatt. Nem csak a fapadlón, járólapon, hanem a szőnyegen is kiválóan alkalmazható. A két szélső forgókefének köszönhetően pedig a sarkokat is tökéletesen ki tudja tisztítani. „A készülék négyféle programot kombinál, ennek megfelelően porszívózás közben véletlenszerű- és körkörös mozgást, illetve fal menti és egyenes vonalú takarítást végez. Működését a piacon elérhető egyik legnagyobb teljesítményű, 6200 mAh lítiumion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 200 percig is üzemeltethető egyetlen feltöltéssel” – hangsúlyozta a Sencor termékmenedzsere.

Precíz munkavégzés
A Sencor robotporszívója lézeres navigációval lett felszerelve, amely minden egyes tisztításkor automatikusan elindul a készülékkel együtt. Ez a robotporszívók által használt leghatékonyabb navigációs rendszer, ugyanis pontosan letapogatja a készülék környezetében lévő területet, ezáltal pontosan be is tudja járni azt. A készülék sérülésének megakadályozása részeként a Sencor robotporszívóját lépcső- és más egyéb akadály érzékelővel látták el, ugyanakkor akár a 1,5 centiméter magas küszöbökön is át tud menni.

Irányítás applikációval
„A robotporszívó távirányító segítségével vezérelhető, de a Sencor egy teljesen személyre szabható mobil alkalmazást is biztosít mellé, amelyben a felhasználók különböző funkciókat, üzemmódokat állíthatnak be hozzá” – emelte ki a szakember. Az applikációban emellett meg lehet tekinteni a készülék akkumulátorának töltöttségi szintjét, valamint a szükséges karbantartási tevékenységeket. Az alkalmazás segítségével a készüléket a felhasználók könnyedén, akár a kanapén ülve, a hálószobából, vagy akár a munkahelyről is irányíthatják. Ha valaki előre programozott módon szeretné üzemeltetni a robotporszívót, akkor tetszőleges módon előre megadhat időpontokat a porszívózásra. Ez lehet heti egyszeri, vagy akár naponta többszöri porszívózás is. A takarítási program befejezése után a készülék automatikusan visszatér a töltőegységbe.

MOP-funkció
A 260 ml vizestartályának köszönhetően a Sencor robotporszívója nedves padlótörlésre is alkalmas. A készülék porszívózás közben automatikusan megnedvesíti a felmosórongyot, így lehetővé válik a száraz, vagy letapadt szennyeződések eltüntetése. A robotporszívó először felporszívózza a szennyeződéseket, majd a MOP-funkcióval nedves, illetve száraz törlési móddal tisztává varázsolja a kemény padlófelületeket.

A Sencor legújabb modelljét csendes működés jellemzi (69 dB), ennek köszönhetően a házi kedvencek is könnyebben megbarátkozhatnak vele. Szénkefe mentes, 65 kW teljesítményű egyenáramú motorját hosszú élettartamra tervezték, így a SRV 9550BK sokáig hasznos segítő társa lehet a háztartásoknak. A beépített HEPA-szűrő ugyanakkor szinte teljesen meggátolja a készülékből kiáramló por visszaáramlását a levegőbe, ezzel csökkenti a lakás porterhelését.

A Sencor robotporszívója a legmodernebb takarítási megoldásokat nyújtja, kompromisszumok nélkül, így az otthon töltött idő még felhőtlenebb és gondtalanabb lehet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek