2024. 06. 18. kedd

Arnold, Levente
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Akarj jót magadnak, válassz gondozásmentes alumíniumkerítést!

Akarj jót magadnak, válassz gondozásmentes alumíniumkerítést!

A kerítésépítés gyakran az építkezések befejező fázisa, amire nem marad kellő összeg, így csak egy ideiglenes verzió valósulhat meg, ami gyakran állandósul, de néhány év múlva rengeteg bosszúságot okoz, és esztétikailag sem megfelelő.

Hogy ezt elkerüljük, érdemes már a tervezés fázisában dönteni róla és elkülöníteni rá az összeget, illetve lehetőség szerint olyat választani, ami nem igényel rendszeres és költséges karbantartást.

A korszerű alumíniumkerítések tökéletesen megfelelnek ennek az elvárásnak, és jól illenek a ma divatos modern épületek egyszerű vonalvezetéséhez. A tartósság és stabilitás szempontjából is jó választásnak bizonyulnak, így minden ingatlan-tulajdonosnak javasolhatók. Nézzük, mit kínál az alumínium kerítés profil, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb alternatívája!

Fa, fém vagy alumínium?

Sokan szeretik a fa természetes szépségét, melegségét, ezért alkalmazzák otthonukban. Azonban tudni kell, hogy a kültéri faszerkezetek gondoskodást igényelnek, ennek hiányában nemcsak szépségüket veszítik, de maradandóan károsodnak.

A fakerítések esetében sincs ez másként, a napsugárzás hatására fakulnak, a csapadék gombásodást, korhadást, penészedést okozhat, továbbá vetemedést, egyszóval karbantartás nélkül csökken az élettartamuk. Persze, ha 1-2 évente, továbbá amikor szükségét látod, nekiállsz a karbantartásnak, hosszú ideig esztétikus és jó állapotú marad.

A fémkerítések valamivel ritkábban igénylik az újrafestést, azonban ez sokszor nagyobb munkával jár, mint a faszerkezetek utókezelése.

Akkor jársz a legjobban, ha az alumíniumkerítésre szavazol, ugyanis abszolút gondozásmentesek, és 15-20 évet szavatolnak.

Milyen előnyökkel jár?

Néztél már kissé irigykedve mások kerítésére, amely látszólag tökéletes, és látszik, hogy nem idén épült? Nagy valószínűséggel tartós alumíniumlécekből készült, ez az az anyag ugyanis, amely tökéletes kültérre. Ellenálló az időjárás viszontagságaival, a napsugárzással, a csapadékkal, a széllel, a viharokkal, valamint az extrém hőmérséklettel szemben. Stabil és masszív szerkezet, amely rendkívüli tartósságot garantál minimális karbantartás mellett.

A Kerítés Profil prémium alu kerítésrendszerek segítségével akár szakember segítsége nélkül is építhetünk, bár tapasztalattal rendelkező szerkezetlakatos igénybevétele erősen javasolt a tökéletes végeredmény érdekében. És semmi sem rondíthat bele az összképbe, az egyedi kialakításnak, a láthatatlan csavaroknak köszönhetően exkluzív megjelenés várható.

Ahogy megálmodod

A Kerítés Profil kínálatában elérhető modern alumínium kerítésprofilokat igény szerint hézaggal, a neked tetsző távolságra vagy zártan is rakhatod attól függően, hogy szeretnél-e betekintést engedni a kertedbe, a privát szférádba.

Ahogyan a magasságáról és arról is szabadon dönthetsz, hogy vízszintesen vagy függőlegesen szeretnéd-e elhelyezni a léceket. Színben is többféle lehetőséged van, hogy az ízlésedre szabd a kerítésed./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek