2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

ZsÖK programajánló február 5–12.

Heti programajánlónkban küldöm a pécsi Zsolnay Örökségkezelő NKft. február 5–12. közötti kiemelt programjait és csatolom a részletes, minden eseményt tartalmazó heti programnaptárunkat!

Viharálló szerelem – Dr. Mihalec Gábor előadása
február 7. 18.00
Zsolnay Negyed – E78 – Koncertterem

A járvány kezdetén egy 1300 fős kutatást végeztem, amiben arra kerestem a választ, hogy mi a különbség azok a párok és családok között, akik nyomás alatt is képesek fejlődni, valamint azok között, akik a nyomás hatására elindulnak lefelé a lejtőn.
A több mint 100.000 adat statisztikai elemzése után kikristályosodott hét gyakorlati terület, amit az előadáson valós életpéldákkal mutatok be. A közös pont mindegyikben az, hogy tanulható. Tehát megtanulhatunk erős párként működni. Ehhez pedig kész „edzéstervet” nyújt az előadás.
https://www.e78.hu/programok/a-viharallo-szerelem-7-titka-dr.-mihalec-gabor-eloadasa

Territory – Tóth Zsuzsa és Lengyel Péter szobrászművészek közös kiállítása
február 8. – március 9. Kiállításmegnyitó: február 8. 17.00
Pécsi Galéria

Tóth Zsuzsi munkái: Az általam használt motívumokkal, mint például felhő, füst, ház, eső, reflektálok azon személyes terekre, melyek az emlékeim részét képzik. A kiállításon ezért a családom múltjához kötődő tárgyak épülnek össze szobrászi elemekkel.
Lengyel Péter munkái: Munkáim a háborúhoz és a népírtáshoz kötődő bűn természetével foglalkoznak, jelenkori és múltbéli személyek és azok bűnhöz való kapcsolatával.
https://www.pecsigaleriak.hu/programok/territory-toth-zsuzsi-es-lengyel-peter-szobraszmuveszek-kiallitasa

Metronóm Jazz Klub: Borbély Mihály Polygon
február 9. 20.00
Zsolnay Negyed – E78 – Koncertterem

A különleges hangszerösszeállítású trió a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, számos díjjal elismert Borbély Mihály legújabb formációja. A rendkívül sokoldalú cimbalmos, Lukács Miklós és az egyéni hangú Dés András ütőhangszeres ideális partnereknek bizonyultak egy különleges zenei hangzás kialakításában. Hazai koncertjeik mellett Bulgáriában, Észtországban, Szlovéniában és New Yorkban egyaránt nagy sikerrel szerepeltek.
https://www.e78.hu/programok/metronom-jazz-klub-borbely-mihaly-polygon


Rapid Randi – három korosztálynak!

február 10. 16.00, 18.30 és 19.00
Zsolnay Negyed – E78 kávézó

Ha nehezen találsz olyan helyet, ahol ismerkedni tudnál, eleged van az online társkeresőkből, unod már a megszokott randikat, akkor gyere el a Rapid Randira, hogy kellemes körülmények között találd meg a párodat! Kellemes környezetben, ajándék itallal, profi randimester segítségével hét darab minirandin vehetsz részt! Három korosztályt különböztetünk meg: a 25–35 éveseket, a 35–45 éveseket és a 45–60 éveseket.
https://www.e78.hu/programok/rapid-randi

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A KÍSÉRTETMENYASSZONY
2024. április 18. 19.30 Pesti Vigadó Izgalmas arra gondolni, hogy a nagy zeneszerzőknek is akadnak felfedezésre váró műveik. Dvořák, az Újvilág-szim…

További cikkek