2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Varázslatos téli utazás a Miskolci Állatkertben

Különleges programmal várja a gyerekeket és szüleiket a Miskolci Állatkert 2022. december 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap 10 és 16 óra között.

Egy varázslatos téli utazáson vehetnek részt az érdeklődők, és a program keretében a Mikulással is találkozhatnak. Az esemény résztvevői az állatkerti séta kezdetén egy névre szóló útlevelet és egy térképet kapnak a pénztárban. Meghatározott helyszíneken a „Manók” által feltett kérdésekre helyesen válaszolva pecsét kerül az útlevélbe. A séta végén, ha mind a négy pecsétet tartalmazza az útlevél, akkor a gyerekek találkozhatnak a Mikulással, akitől megkapják a várva várt ajándékot.

 

A kaland feltétele egy előzetes regisztráció az állatkert honlapján https://miskolczoo.hu/utlevel-mikulashoz amelyet 2022. december 1-ig lehet megtenni. A megszokott belépőjegyen felül, az útlevél és a mikuláscsomag díja 2.000 forint.
A séta az állatkert területén térköves és zúzalékos erdei úton halad. A program teljesítése mely közel 1000 méter, várhatóan 1-1,5 órát vesz igénybe.

A jegypénztár 15 órakor zár, az állatkert 16 óráig van nyitva, ezért a szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy ezt vegyék figyelembe a programon való részvétel során.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

UNESCO NEMZETKÖZI JAZZNAP 2024.
A hazai kezdeményezésű Jazznap.hu, az UNESCO Nemzetközi Jazznap megünneplésére rendezett koncertfolyam idén újra számos helyen látogatható! Herbie Ha…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…