2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Teltház pénteken – Majkával zár a Campus Fesztivál

A zivataros időjárás ellenére is, minden jegy elkelt a Campus Fesztivál pénteki napjára, ahol többek közt Azahriah, a Tankcsapda, Parov Stelar, és Dzsúdló is fellépett.

Szerdán kezdődött a 15. Campus Fesztivál. A debreceni Nagyerdőn Valmar, ByeAlex és a Slepp, valamint a Bagossy Borthers Company nyitotta a nagyszínpadot, csütörtökön pedig megérkeztek az első nemzetközi fellépők, a német sztár dj és –producer, Robin Schulz, és a dance-díva Minelli.

A négy napos rendezvény pénteki napjára már annyi ember érkezett, hogy a szervezők kitették a megtelt táblát, ami a fesztivál történetében másodjára fordult elő.

Szombaton ismét egy világsztárral folytatódnak a programok, a nagyszínpadon láthatjuk a jazz és a soul stíluskeverékében utazó francia dívát ZAZ-t, de Debrecenbe érkezik a Carson Coma, Beton.Hofi, Korda György és Balázs Klári, Manuel a Tátrai Tibor nevéhez köthető Godfater, és a ’90-es évek elektronikus zenei elitjébe tartozó német DJ ATB is. A nagyszínpadot, látványos show-al Majka zárja.

A Campus Fesztivál utolsó napjára még kaphatók jegyek, a szervezők azt javasolják, hogy érdemes időben érkezni, vagy online megvásárolni, hogy senki ne maradjon le a jubileumi fesztiválról. Továbbá felhívják a figyelmet, hogy akinek még nincs belépője, ne vegyen nem hivatalos helyről, mert könnyen a jegyhamisítók áldozatává válhat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek