2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Színezd újra ARTTÉRben! ZÖLD az Élet! 

Sok-sok érdekesség újra az arttér-találkozok következő összejövetelén a Művészetek Háza kávézójában december 7-én 17 órától.

Az év utolsó rendezvényének témája Színezd újra / Zöld az élet! A programban szó lesz a Szinva Zöld Folyosó projektről, Miskolcon az utóbbi időben sokat emlegetett Közösségi Tervezésről Szunyogh László városi főépítész és Kovács Kamilla, a Polgármesteri Hivatal részvételi referense tolmácsolásában. A növényvilághoz fűződő viszonyáról, élete hivatásáról Czifrusz Natália, a város főkertésze vall. Téma lesz a zöld energia, újrahasznosítás, környezettudatos gyártási technológia, amit Orosz Tamás mérnök, cégvezető hoz majd szóba arttérben. Ritka zöld kövekről, különleges ásványokról mesél Fehér Béla, a Herman Ottó Múzeum ásványtárának vezetője, zöld illatokról pedig Lázár Anita, a Doterra olajok szakértője. Zöld tea, különleges kézműves szörpök kortyolgatása és fenyőillat „kóstolgatása” közben Kishonthy Csilla stílustanácsadó, a KékPúder Kozmetika és Stílusiskola tulajdonosa mutatja meg, milyen ereje van a zöldnek az öltözködésben. Szőllősi Andrea HR szakértő pedig egy teszt segítségével kiszűri a „zöld egyéniségeket” arttérben! A zöld lenyomatait a művészetekben Gregovszki Gábor képzőművész és Herendy Adrienn természetfotós, a Diósgyőri Vasas Fotóművészeti Kör tagja szemlélteti. Gyertek!

Házigazda Czikora Ágnes szerkesztő-műsorvezető. A program szervezője a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda és a Miskolci Kulturális Központ. Részletek a programról az arttér Facebook oldalán!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

május 20–27. Zsolnay táncházak: Vizin táncház május 24. 19.00 Zsolnay Negyed – E78 – Koncertterem A Vizin Zenekarral mulathat az, aki a hó…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…