2024. 05. 18. szombat

Erik, Alexandra
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Ritka kincsek – záróvetítés

A Ritka kincsek című program a PONTközPONTban egy tíz részből álló premier vetítés-sorozat, amely minden hónap utolsó péntekén jelentkezik.

Olyan nőket mutat be, akik különleges foglalkozással bírnak. A filmek alanya volt már hajóskapitány, borász, tetoválóművész, erőemelő és testépítő bajnok, természetvédő, méhész, legutóbb egy rektor., a sorozat utolsó epizódja pedig egy asztrológusról szól.  Premiervetítés július 28-án 17 órától a PONT- közPONTban. Alkotó a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda, beszélgetőpartner Czikora Ágnes.
Kiser Edina asztrológus, alkotó-fejlesztő meseterapeuta, aki különleges foglalkozásával, folyamatosan önfejlesztő törekvéseivel, és küzdelmes életútjával emelkedik ki. Bár az ő esetében nem elsősorban egy férfias foglalkozás dominál (ma már!), mégis értékes tagja a sorozatnak, hiszen olyan új utakat keres és talál, amivel nagy segítségére lehet embertársainak. Egy olyan műfaj hitelesítésén dolgozik, amely sok kérdést vet fel, mégis izgalmas területet jár be. Az asztrológián túl pedig számos más összefüggésben is gondolkodik homeopátiáról (a CHE Homeopatias Magánoskola végzős hallgatója), meseterápiáról, rajzról, fotózásról… Lételeme az alkotás. E mellett oktat és publikál. Tréningeket, táborokat szervez. Négy gyermek édesanyja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

május 20–27. Zsolnay táncházak: Vizin táncház május 24. 19.00 Zsolnay Negyed – E78 – Koncertterem A Vizin Zenekarral mulathat az, aki a hó…

További cikkek