2022. 10. 2. vasárnap

Petra
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • Nyüzsgésből a csendbe – az Avasi Arborétumba vezető sétára várják az érdeklődőket

Nyüzsgésből a csendbe – az Avasi Arborétumba vezető sétára várják az érdeklődőket

A MIDMAR Kft. augusztus 27-én 10 órára garantált sétát hirdet az Avasi Arborétumhoz. A séta a Tourinform Miskolc irodától indul.

Tavaly nagy siker övezte az Avasi Arborétumnál végződő garantált sétákat, ezért a MIDMAR Kft. idén is lehetőséget biztosít arra, hogy a belvároshoz közeli fenyőkertet minél többen megismerhessék. A Tourinform irodától induló sétán több érdekességre is fény derül. A résztvevők megtudhatják, hogy milyen almák „teremnek” a Szinva teraszon, hol találkozhatunk botlatókövekkel, mi a kapcsolat a tejesedények és Szűz Mária között vagy találkozhatunk-e dínókkal a Népkert környékén. A közel 1,5 órás séta az Avasi Arborétumnál végződik, ahol most egyénileg lesz lehetőség megismerkedni a nyitvatermő növényekkel.

 

A részvétel nem igényel előzetes regisztrációt. A séta augusztus 27-én, szombaton 10 órakor indul a Tourinform Miskolc irodától (Széchenyi u. 16.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ritka kincsek Portrébeszélgetések szokatlan női foglalkozásokról Ritka női foglalkozások, különleges női sorsok körvonalazódnak egy portrésoroza…

További cikkek