2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Nőnapi zenés lovas gála Simonpusztán!

Egyedülálló programokkal várja a családokat a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ nőnap alkalmával. Az Érd mellett található helyszínen sztárvendégekkel továbbá közkedvelt operett és musical dalokkal szórakoztatják a közönséget, március 5-én 18.00-tól. A lelátóval bővített, fűtött rendezvénysátorban a kikapcsolódásé a főszerep a jeles nap alkalmával. Várjuk együtt a tavaszt, és éljük át azt a lehengerlő érzést, amit a lovak közelsége és az egyedi központ szelleme nyújt!

Az est házigazdái Zoltán Erika és Laklóth Aladár, akik fantasztikus hangulatot varázsolnak. A legismertebb operett és musical slágerek csendülnek fel, amit látványos lovas jelenetek színesítenek. Gyönyörű lovak és parádés szereposztás ragadja magával a közönséget egy csodálatos világba, ahol a Nők kerülnek az előtérbe. Felsorakoztatnak többek között trükklovasokat, dámalovasokat, ugrókat, cirkuszi lovas artistákat, hogy a látvány felemelő és felejthetetlen legyen!

Fellépnek többek között: Sasvári Sándor és Sasvári Léna, Kuczmann Ágnes, Laklóth Aladár, Tóth Renáta, Barabás Kiss Zoltán és még sokan mások! Rendező: Vizeli Csaba.

A színházban az emberek értik egymást, mert a színháznak akadálytalan útja van az értelemhez és a szívhez egyaránt. A műsor a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház koprodukciója!

Műsorváltozás jogát fenntartják! Maszk használata kötelező! A Covid-19 vírus miatti védőintézkedéseket a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően alkalmazzák.

Hölgyeknek és 14 éves korig a belépés ingyenes! Támogató jegy ára 1000 Ft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …