2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Borkóstolóval egybekötött múltidézés

Négy tételes borkóstoló és Pécs történetének izgalmas fejezetei várják az érdeklődőket december 3-án a Világörökség Napon!

Pécs ókeresztény sírkamrái 22 éve kerültek fel az UNESCO Világörökség Jegyzékbe. Az évforduló alkalmából múltba röppentő történelmi előadásokkal és az alkalomhoz illő borokkal várja látogatóit az Ókeresztény Mauzóleum!
A Világörökség Nap első eladója Dr. Fejérdy Tamás műemlékvédelmi szakmérnök, aki az emberiségkulturális és természeti értékeinek  megóvását szolgáló Világörökségi Egyezményről tart előadást.
Dr. Agócs Nándor a római császárokhoz és a hazai római örökségünkhöz kapcsolódó előadással készül, körüljárja többek között, hogy mit adtak a római császárok Pannoniának.
A program utolsó eleme a balatoni borvidékről kiválasztott 4 izgalmas bor bemutatója Sámson Gergely borszakértő vezetésével.
A program regisztrációhoz kötött, a létszám limitált. Jelentkezés: +36 30 701 3771 vagy info@pecsorokseg.hu
Helyszín: Ókeresztény Mauzóleum (Szent István tér)
Időpont: december 3. 17.00
Részletek: https://www.pecsorokseg.hu/programok/vilagorokseg-nap-2022

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A KÍSÉRTETMENYASSZONY
2024. április 18. 19.30 Pesti Vigadó Izgalmas arra gondolni, hogy a nagy zeneszerzőknek is akadnak felfedezésre váró műveik. Dvořák, az Újvilág-szim…
STÚDIÓ K SZÍNHÁZ K – MINT KONTROLL traumaköltészet BEMUTATÓ: 2024. ÁPRILIS 17. Azért jó lenne tudni, mire ülsz be, nem? Hogy mire számíts. Mit…

További cikkek