2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF

ZsÖK programajánló november 13-20.

Lajkó Félix & Vołosi (PL)
november 13. 19.00
Kodály Központ
A globálzenei színtér egyik legsikeresebb projektje volt az elmúlt években Lajkó Félix és a lengyel VOŁOSI vonós kvintett összeállása, amely 2019-es lemezével (Lajkó Félix és VOŁOSI) megszámlálhatatlan díjat nyert, és végigkoncertezte a világ híres színpadjait.
https://www.kodalykozpont.hu/programok/lajko-felix–volosi-pl

Margaret Island – Szabadon szép a tánc
november 16. 19.00
Kodály Központ
A zenekar eddigi történetének legnívósabb produkcióját viszi színpadra a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével. Egy 8 állomásos országjáró turnén rendhagyó koncertélményben részesíti a nézőket: az este folyamán a popzene, a vers és a kortárstánc egybefonódásából születik egy egyedi összművészeti produkció.
https://www.kodalykozpont.hu/programok/margaret-island-szabadon-szep-a-tanc

Zsolnay táncházak – Keptár trió, moldvai táncház
november 16. 19.00
Zsolnay Negyed – E78 – Koncertterem
Moldvai táncház a Keptárral. A zenekarban négy pécsi jóbarát muzsikál, akiket a moldvai tánczene szeretete hozott össze. Az adatközlőktől tanult autentikus dallamokat a tájegységre jellemző hangszereken (furulya, koboz, dob) szólaltatják meg.
https://www.e78.hu/programok/zsolnay-tanchazak-keptar-trio-tanchaz-2023-nov

Valkó László festőművész kiállítása
november 17. – december 17. Kiállításmegnyitó: 2023. november 16. 17.00 óra.
Pécsi Galéria
Valkó László új képei részben új korszakot jelentenek az életműben, részben folytatásai egyes, korábban elindított vonulatoknak. Maradandóság és változás örök művészettörténeti dilemmájának jegyében fogant művek, melyeknek keletkezésében szerepet játszott az eltelt négy évben radikálisan megváltozott élethelyzet.
https://www.pecsigaleriak.hu/programok/uj-kepek-2020-2023-valko-laszlo-festomuvesz-kiallitasa

Budapest Bár – All Stars 12 énekessel!
november 18. 19.00 Ráadáskoncert: november 18. 15.00
Kodály Központ
A koncert különlegessége, hogy valamennyi Budapest Bár énekes fellép a koncerten. Azaz: Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi Bora, Frenk, Keleti András, Kiss Tibi, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Szűcs Krisztián, Mező Misi, Tóth Vera.
https://www.kodalykozpont.hu/programok/raadas-budapest-bar-all-stars

Zsolnay Színház * Göttinger Pál: A nulladik perc – ősbemutató
november 20. 19.00
Kodály Központ
Udvaros Dorottya főszereplésével érkezik Pécsre a Nulladik perc című komédia. Az Orlai Produkció ősbemutatója az 1900-as évek Párizsába kalauzolja a nézőt sok humorral, sugárzó bölcsességgel és életszeretettel.
https://www.kodalykozpont.hu/programok/zsolnay-szinhaz-reloaded-gottinger-pal-a-nulladik-perc

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kicsiknek és nagyoknak. Játékos kedvűeknek és tudásszomjukat csillapítani vágyóknak. Csendes szemlélődőknek és azoknak is, akik nem félnek kérdezni. …

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …