2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

ZsÖK programajánló augusztus 28. – szeptember 4.

Metronóm Jazz Klub: Searching for Home
Időpont: augusztus 31. 20.00
Helyszín: Zsolnay Negyed – Pirogránit udvar. (Esőhelyszín: E78 – Koncertterem)
A Searching for Home az izgalmat, a változatosságot és a műfaji határok lebontását képviseli.
A 2016-ban alapított zenészkollektíva a legendás ludwigsburgi Bauer Studios-ból hozza el új albumát, a „Hidden Errors”-t különböző fesztiválokra és klubokba. „A Funk újjáéled, és a zenekar megmutatja, miért: hatalmas groove, nagyszerű hang és frissítő szólók” – így értékelte Volker Dueck (Label Intuition), a Sparda Jazz Awards zsűrijének tagja, az idei nyertesek munkásságát.
A Searching for Home 2023-ban először indul Európa-turnéra, és bemutatja sajátos jazz, funk és soul stíluskeverékét, amelyet afrikai folklór, trap-beatek és a közel-keleti jegyek teszik teljessé.
A részvétel ingyenes!
https://www.zsolnaynegyed.hu/programok/pirogranit-estek-searching-for-home

Dr. Egri Petra tárlatvezetése – Finissage
Időpont: szeptember 1. 18.00
Helyszín: Pécsi Galéria
Dr. Egri Petra divatkutató, a PTE Alkalmazott Művészetek Tanszékének adjunktusa. Kutatási területei a divat és a performanszművészet. 2023-ban szerzett PhD fokozatot summa cum laude minősítéssel. Idén tavasszal jelent meg Divatelmélet, teatralitás, dekonstrukció: kortárs divatperformanszok című könyve.
A tárlatvezetésen belépőjegy megvásárlásával lehet részt venni.
https://www.facebook.com/events/682807036524837

Pécs Város Napja – L1 és Hooligans koncertek
Időpont: szeptember 1. 20.00
Helyszín: Széchenyi tér
Az L1 zenekar 2022-ben alakult gimnazista srácokból a Helikoni Ünnepségekre. Tagok: Szabó Bendegúz – ének, Csiki Ábel – ének, Szamosközi Áron – ének, ír furulya, Schubert Bálint – szólógitár, Tarrósy Áron – basszusgitár, Reali Bonifacio – dob.
A Hooligans majd’ három évtizede hazánk egyik legfoglalkoztatottabb zenekara. Töretlen sikerük titka a régi nagy slágerek, a dallamosabb rockdalok mellett az a megújulás, amit az elmúlt években tapasztalhattunk.
A részvétel ingyenes!

Hooligans koncert a Széchenyi téren

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…