2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Vár-szerenád Diósgyőrben

Vár, zene, szerenád…
Romantikus középkori vár, elegáns hölgyekből és urakból álló szimfonikus zenekar, és egy holdfényes őszi este. Október 18-án minden rendelkezésre áll majd egy varázslatos szerenádhoz! A Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjének helyszínéül ezúttal a felújított Diósgyőri vár lovagterme szolgál majd, ahol a hely hangulatához illő műsorral várják a zenekedvelőket. A több száz éves falak között felcsendül majd Haydn „Az este” című szimfóniája, és Mozart Esz-dúr Sinfonia concertante című klasszikusa. A koncerten a zenekar kiemelkedő szólistái is bemutatkoznak majd: Buka-Csécsi Andrea oboaművész, Czimer Sándor klarinétművész, Halász István  fagottművész és Ferencz Enikő kürtművész. A zenekart Gál Tamás Liszt-díjas, érdemes művész vezényli. A jegyár a koncert mellett egy sétajegyet is tartalmaz, amellyel a kivilágított felső-vár is megtekinthető.

A koncert részletei:

Vár-szerenád Diósgyőrben

2014. október 18. 19.00

Diósgyőri vár, Lovagterem

Műsor:

J. HAYDN: G-DÚR („AZ ESTE”) SZIMFÓNIA (No. 8)

W. A. MOZART: ESZ-DÚR SINFONIA CONCERTANTE K.297b

Miskolci Szimfonikus Zenekar

Közreműködik:

Buka-Csécsi Andrea – oboa

Czimer Sándor – klarinét

Halász István – fagott

Ferencz Enikő – kürt

Vezényel: Gál Tamás

Jegyek 800 Ft-os áron kaphatók, az ár pedig egy koncertet, valamint egy sétajegyet tartalmaz. Jegyek megvásárolhatók a diósgyőri vár jegypénztárában (3534, Miskolc, Vár u. 24., Tel: 46/533-355), valamint  a Miskolci Kulturális Központ  irodájában (3525 Miskolc, Rákóczi u. 2., tel.: 46/ 508 844).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126466
Női fotográfusok, a kézművesség világnapja és MaDok-filmek kerülnek fókuszba június elején a Néprajzi Múzeumban, sőt rendhagyó raktárlátogatásra is …

További cikkek