2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Újra megnyit a LIDL kazincbarcikai áruháza

Lidl-fesztivál kíséretében nyitja meg újra a Lidl a kazincbarcikai áruházát 2014. július 31-én. A megújult áruházban számos fejlesztés történt annak érdekében, hogy a vásárlók modern környezetben, kényelmesen intézhessék napi bevásárlásaikat. A Lidl Magyarország legfontosabb céljai között kiemelt helyen szerepel a vásárlói elégedettség, melynek fontos eleme az, hogy a napi bevásárlást komfortos, modern környezetben végezhessék az áruházba érkezők. Mindennek érdekében a Lidl rendszeresen fejleszti üzleteit, legutóbb a Mátyás király út 34/A szám alatt elhelyezkedő kazincbarcikai áruháza került felújításra. A teljes körű munkálatok során többek között új burkolatokat, hűtőket, kasszákat építettek be, modernizálták a világítást is és az áruház külső környezetét is.

Kazincbarcikán az újranyitáshoz kapcsolódóan július 31-én Lidl fesztivál várja a vásárlókat az áruház parkolójában gyerekprogramokkal, sztárfellépőkkel és egyedülálló gasztronómiai élményekkel. Az áruház megnyitóján Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere mond köszöntőt.

A kazincbarcikai Lidl az újranyitás idején ajándékkal is készül, a 3000 Ft felett vásárlókat speciális Lidl alapanyagokból készült étellel és üdítővel látja vendégül. 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megtekinthető kiállítások a Múzeumok Éjszakája időtartama alatt: (17:00-től 02:00-ig) Képtár: • A titkos és a publikus o A múzeum kiállítása Köves…

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …