2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szikszó Majális 2014 Miskolctapolcán : sztárvendégekkel

Miskolctapolcán szervezi Szikszó Önkormányzata a Majális 2014 ünnepségét az általa üzemeltetett kempingben. A főzőversennyel egybekötött szórakoztató   programra – ahol a Bon Bon együttes és Pataki  Attila   is fellép- nemcsak a szikszóikat várják.
A Szikszón a majális  nemcsak egy kikapcsolódás,  hanem egy igazi közösségi ünnep- mondja Füzesséri József Szikszó polgármestere. A városunk apraja, nagyja készül erre  a napra, és mindig rendkívül jól szórakozunk. Fontos számunkra, hogy együtt legyünk, jobban megismerjük egymást, bemutassuk értékeinket egymásnak, és emellett jókat is együnk, és jól is érezzük magunkat. A szikszói majális példa arra, ami a hétköznapokon is történik. A város egy közösség, egy irányba húz. Szikszó sikerének titka a városlakók közösségének az ereje.

 

A  Szikszó Majális délelőtt a főzőversennyel indul, ahol a csapatok  már 9 órától elfoglalhatják a helyeiket. A nagyszínpadon délután fél kettőkor a Bethánia Óvoda fellépésével indul a program. Ezután a Városi Óvoda és a Hajnalcsillag Református  Ifjúsági Énekkar következik. Két órakor az Őszirózsák Nyugdíjas Klub lép a közönség elé, majd a Szepsi Suli májusköszöntő műsorát láthatják. Fél háromtól a Fabula  Művészeti Iskola növendéki szórakoztatják az egybegyűlteket.

Három órakor az I. Szikszói Humorbajnokság győztese Fülöp Viktor viccein nevethetnek, majd  táncos musical és rock and roll következik Fél öttől a sztárvendégek lépnek a színpadra: a Bon Bon együttes , majd Pataki Attila. Fél hattól lesz a főzőverseny eredményhirdetése, és ekkor derül ki az is, ki nyerte el a tombola fődíját.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek