2021. 07. 27. kedd

Olga, Liliána
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

Országos Díjlovagló Bajnokság a Lovagi Tornák Terén Diósgyőrben

Országos Díjlovagló Bajnokság a Lovagi Tornák Terén Diósgyőrben – szeptember 8-10.

Második alkalommal rendeznek Díjlovagló Országos Bajnokságot a Lovagi Tornák Terén, mely hazai viszonylatban az év legkiemelkedőbb, legrangosabb díjlovas eseménye a nemzetközi versenyek mellett. A megmérettetés a nézőknek is izgalmas látványosság, hiszen vasárnap zenés kűrökben is gyönyörködhetnek azok, akik ellátogatnak a Lovagi Tornák Tere ingyenes versenyeire.

A tavalyi átütő siker után ismét a Diósgyőri vár lábánál rendezi meg a díjlovagló szakág az év legrangosabb hazai bajnokságát. A 4-5-6 éves Fiatal Lovak Bajnoksága, az Amatőr Lovasok Bajnoksága (Könnyű kategória) a Közép-, és a Nehéz kategória Bajnoksága mellett a Magyar Bajnoki címért mérkőznek meg a lovasok. A rendezők 70-80 lovat várnak a versenyre: a teljes magyar élmezőnyt, közöttük az idei év korosztályos bajnokait, a korosztályos és felnőtt Európa bajnokságokon valamint a Fiatal Lovak Világbajnokságán indult magyar lovasokat.

A versenyt olimpiai bírók munkája is segíti; Thomas Lang Ausztriából, Monique PEUTZ-VEGTER és Eduard De Wolff van WESTERRODE Hollandiából.

A vasárnapi nap folyamán szinte egész nap zenés kűrökben gyönyörködhet a közönség, ami még a laikus emberek számára is élvezhető látványosság. A verseny zárásaként a Szakbizottság Bajnokavató ünnepséggel készül, melynek tervezett időpontja: vasárnap 17:00.

A verseny fő támogatói: INTELLIO, CSOPA, BUDA GOURMET, valamint a Lovasvilág, PAVO, Otto Sport International GmbH., Tanita Lovasbolt, Puhi Tárnok, OTP, Ariat, Equistro, Hell Energy, Pannon Major, Szöszy Fashion.

Aktuális információ: www.dijlovasok.hu

A BELÉPÉS INGYENES!

A fotókat Somogyvári Anett készítette.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

PROGRAMAJÁNLÓ 2021. július 26. – augusztus 2. Elaprózódás A PTE-MK szobrászhallgatóinak csoportos kiállítása Időpont: július 29. – augusztus 15.…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Archívum

Menü

Archívum