2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Nyilvános fórum a Kocsonyafesztiválról

A „Maradjon a Kocsonyafesztivál a helyén, Miskolcon!” elnevezésű Facebook csoport t i s z t e l e t t e l   m e g h í v j a   Ö n t a VOKE – Vörösmarty Mihály Művelődési Házban (3530 Miskolc, Lenke u. 14/a.) 2014. február hónap 18. napján (kedden) 17:30 órától megrendezendő Kocsonyafórumra.

A „Maradjon a Kocsonyafesztival a helyén, Miskolcon!” elnevezésű Facebook csoport 2013. december 19-én alakult meg független, civil kezdeményezésre. A csoportnak mára közel 5.200 tagja van. A csoport tagjai mindannyian elkötelezett lokálpatrióták és a miskolciak érdekében szeretnének tisztán látni a Kocsonyafesztivál ügyében. Emiatt kezdeményeztük, hogy egy nyilvános fórumon Dr. Kriza Ákos, mint a város első embere és Rózsa Edit, a Kocsonyafesztivál alapító-tulajdonosa, valamint 13 évig fő szervezője megbeszéljék mindazokat a kérdéseket, amelyek a miskolciakat érdeklik és érintik.

A fotó az idei Kocsonyatőzsdén készült, ahol hét kocsonya versenyzett.

Forrás:Facebook

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek