2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Nemzetközi díjugrató verseny

MENTO NAGYDÍJ NEMZETKÖZI DÍJUGRATÓ VERSENY – Június 23-25.- LOVAGI TORNÁK TERE

Idei legnagyobb lovas rendezvényére készül a Lovagi Tornák Tere szervezőcsapata. Június 23. és 25. között nemzetközi versenynek ad helyet az aréna. A Mento Nagydíj Nemzetközi Versenyre több mint kétszáz lovat várnak. A magyar versenyzők mellett a szomszédos országokból is érkeznek Diósgyőrbe.

Óriási érdeklődés övezi a következő lovas sporteseményt a Lovagi Tornák Terén. A nemzetközi versenyre több mint kétszáz lovat várnak; a három nap alatt hétszáz start várható. Itt lesznek a Magyar Utánpótlás Válogatott Keret legjobb lovasai és külföldi versenyzők is jönnek.
A versenyen részt vesz ifj. Lázár Zoltán, aki az Ifjúsági Európa Bajnokságon 6. helyezést ért el, illetve többszörös Nagydíj győztes; Szász Attila háromszoros felnőtt magyar bajnok, a Világkupa Közép-Európai Ligájának egykori győztese, Szuhai Péter ifjúsági válogatott kerettag valamint Stieber Sztella a Gyermek Európa Bajnokság 5. helyezettje.
A Lovagi Tornák Terén megrendezett verseny pályaépítője egy sok évtizedes rutinnal rendelkező szakember, a horvát születésű Eduard Petrovic lesz,
aki számos Nemzetközi Díjugrató Versennyel és egy Utánpótlás Európa Bajnoksággal a háta mögött Közép-Európa egyik meghatározó lovas személyisége. 2017-ben a kaposvári Póni EB mellett Diósgyőrben is dönt majd arról, hogy milyen útvonal vezessen a rúderdő fölött.
Június 23. és 25. között gyermek, amatőr és fiatal lovak, fiatal lovasok versenye is lesz, valamint profi versenyszámok is várhatóak. A fő attrakciók a szombaton 19:00-kor kezdődő 140 centiméteres versenyszám és a vasárnap 15:30-kor induló Mento Nagydíj 140 centiméteren.
A Lovagi Tornák Tere több szakmai díjjal is büszkélkedhet. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy nemcsak a szakma, hanem a versenyzők bizalmát is élvezi a helyszín. A kiváló pályaadottságok és a szép környezet vonzó a sportolók számára.

A RENDEZVÉNYRE A BELÉPÉS INGYENES!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A KÍSÉRTETMENYASSZONY
2024. április 18. 19.30 Pesti Vigadó Izgalmas arra gondolni, hogy a nagy zeneszerzőknek is akadnak felfedezésre váró műveik. Dvořák, az Újvilág-szim…
STÚDIÓ K SZÍNHÁZ K – MINT KONTROLL traumaköltészet BEMUTATÓ: 2024. ÁPRILIS 17. Azért jó lenne tudni, mire ülsz be, nem? Hogy mire számíts. Mit…

További cikkek