2022. 12. 3. szombat

Ferenc, Olívia
1 EUR 410 HUF
1 GBP 478 HUF

Miskolci mesék – séta és bábszínház

Miskolc két születésnaposa fogott össze, hogy egy különleges programra invitálja az érdeklődőket. A város turisztikai szervezete, a MIDMAR Kft. most ünnepli létrehozásának 10. évfordulóját, a Csodamalom Bábszínház pedig a 30. évadát kezdi meg.

Az együttműködés jegyében szervezett programon először egy olyan városnézésen vehetnek részt idegenvezetővel, amely érinti a Miskolci mesék c. bábelőadás helyszíneit és témáit. Az egyórás sétát követően a Csodamalomban az évadnyitó előadás főpróbáját is megtekinthetik azok a vendégek, akik regisztrálnak az eseményre. A Miskolc mesék c. darabnak különben október 2-án lesz az ősbemutatója.

A program szeptember 29-én, csütörtökön délelőtt 10 órakor indul a Tourinform irodából. A séta és a főpróba tervezett időtartama 2 óra. Előzetes jegyvásárlásra a Tourinform Miskolc irodában van lehetőség. A már megszokott garantált sétáktól eltérően ezen a programon egységes árú jegyekkel lehet részt venni – előzetes regisztrációt követően.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

ZSÖK programok
2022. december 5–12. Simply English – Adventi koncert Időpont: december 8. 19.00 Helyszín: Művészetek és Irodalom Háza – Fülep Lajos terem A Sim…

További cikkek