2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Mikulás-várás Kazincbarcikán

Már az első napon is óriási érdeklődés mellett zajlottak a Mikulás programok a városban. Az Egressy Művelődési Központ előtti téren felállított Mikulás-házban akkora volt a forgalom, hogy a piros ruhás ősz Mikulás teljesen elfáradt a nap végére. Pedig nemcsak ajándékosztással várták a szervezők a kicsiket és nagyokat: volt arcfestés, Mikulás-vonatozás, lovaglás, fényképezkedés, mesekuckó és Disney előadás is.

 

– Ma várhatóan még többen lesznek – tudtuk meg Berkes Laura népművelőtől – hiszen délután négy órától játszóházas foglalkozásokat is tartunk a művelődési központban. Emellett a tegnapi naphoz hasonlóan teljes kapacitással „üzemel” minden, vagyis rengeteg dolgot kipróbálhatnak a gyerekek. Hat órakor Mikulás-mozi is lesz, a Gru című filmet vetítjük le a kicsiknek és szüleiknek – mondta a szervezők egyike Berkes Laura.

A kazincbarcikai Mikulás-várás színes forgatagába délután négy órakor kapcsolódhatnak be, minden további információt pedig az Egressy honlapján elérhetnek (www.egressy.hu).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megtekinthető kiállítások a Múzeumok Éjszakája időtartama alatt: (17:00-től 02:00-ig) Képtár: • A titkos és a publikus o A múzeum kiállítása Köves…

További cikkek