2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
MEN

MEN

MENLassan vége a szemeszternek és kezdődik a nyári pörgés,látszik ez abból is, hogy nyakunkon a 2010-es MEN! Aki már volt Miskolci Egyetemi Napokon, annak minek magyarázzuk, aki nem volt, az meg elég, ha egy pillantást vet a fellépőkre és rájön, milyen volumenű buliról van itt szó. (És akkor is rájön, ha a www.men2010.hu hangulatvarázsló menüpontjában megnézi a tavalyi MEN-es képes beszámolókat.)

A MEN ráadásul több mint egy szimpla könnyűzenei fesztivál, hagyományőrző programjai fontos részét képezik a miskolci diákéletnek, és a diákrektor választás finisét is jelentik egyben. A jelölteket és csapataikat rendesen próbára teszik, nem elég a műveltségi vetélkedőn és a cantusversenyen sziporkázni, tudniuk kell lépcsőn futni, aszfaltra rajzolni, gulyást és krampampulit főzni, fát vágni, csillét tolni, csocsózni, kiegyenlítő focizni és sörváltózni is, tehát mindazt, amire az egyetemi évek alatt egyébként szükség lehet. Minden elismerésünk az övék, mert ha megnézzük az esti programokat, aludni senki sem fog: a 7 helyszínen több mint 50 együttes és 20 DJ gondoskodik majd a hangulatról. Néhány név mutatóba: Matthew Dekay, Nils Noa (Nor), Sterbinszky, Budai, Palotai, Bëlga, Kiscsillag, Kispál és a Borz, Tankcsapda, 30Y, Hooligans, Irie Maffia, Žagar, Magna Cum Laude, Depresszió, Kowalsky meg a Vega, Colorstar, PASO, Péterfy Bori és a Love Band és még sokan mások, részletes program és hangulatvarázsló a www.men2010.hu-n.

 

 

Alapinformációk:

Helyszín: Miskolci Egyetem RockWell Klub és környéke (7 helyszín; 5 színpad, 2 party-helyszín)

Időpont: 2010. május 5-8.

Nyitva: május 5-én 19 órától 9-én reggelig

Jegyek a helyszínen: Sze – 1000 Ft, Cs – 2000 Ft, P-Szo – 2500 Ft, hallgatóknak és egyetemi dolgozóknak kedvezmény! Bérlet is lesz, részletek a rendezvény weboldalán!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek