2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Megmarad két betétprogram!

Mindent megtettünk az utolsó pillanatig annak érdekében, hogy a 44. Boglári Szüreti Fesztivál valamilyen formában megvalósulhasson! – írja az ország egyik leglátogatottabb szabadtéri rendezvényének a szervező csapata.

A kialakult helyzet ezt napról-napra nehezebbé tette, ezért többször átalakították, újragondolták, a törvényi szabályozásoknak megfelelő formába próbálták önteni a rendezvényt, minden óvintézkedés betartása mellett.

A Dél-Balaton és Magyarország egyik kedvenc nyárzáró ingyenes fesztiválja tavaly országos borfesztivállá alakult át, felvonultatva az ország mind a 22 borvidékét, az ismétlésre idén nem kerül sor. Markáns átalakulásra, megújulásra készültek szervezők a programok tekintetében is, a kultúra szinte minden területét érintette a tervezett program-kavalkád.

Fantasztikus esemény lehetett volna, hiszen idén több önálló és ismert rendezvény gazdagította a fesztivál program tervezetét.

Nem marad el a Miss Bikini Hungary 2020 versenye a fesztiválba betagozódott önálló rendezvények közül. Balatonboglár Platán-sétánya szebbnél szebb lányokkal telik meg augusztus 22-én délelőtt 10 órától. A válogató után a döntős lányoké a színpad, és délután 15.00-kor megkoronázzák a szervezők az új MISS BIKINI győztes Szépségkirálynőt.

Nem marad el a véradás sem! Augusztus 22-én 10.00-14.00 óra között várják a véradókat!

A szervezők kérik azokat a látogatókat, akik lent maradnak Balatonbogláron, hogy kövessék a Boglári Szüreti Fesztivál facebook oldalát (boglarfeszt.hu), hamarosan közlik a véradás pontos helyszínét!

– Banálisnak tűnő mondat lehetne normál körülmények között, de idén a problémák erősen összekovácsoltak bennünket a kézművesekkel, borászokkal, zenészekkel, vendéglátósokkal, és minden olyan résztvevővel, akk lelkesen közreműködtek abban, hogy egy magas színvonalú gasztro-kulturális esemény folytatódjon. Számunkra is az emberek biztonsága a legfontosabb, de titkon bíztunk abban, hogy a járványhelyzet javulása lehetővé teszi a 44. Boglári Szüreti Fesztivál idei megtartását Sajnos nem így lett, találkozunk 2021-ben. Addig is mindenki vigyázzon magára és a szeretteire!- üzenik a szervezők.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rotary egész évben keresi a lehetőséget arra, hogy jószolgálati tevékenységet végezzen, ezt tanúsítják az év közben végrehajtott jószolgálati cselek…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum