2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • Máté Péter, Cserháti Zsuzsa emlékkoncert – 2012 augusztus 17-én a Margitsziget Szabadtéri Színpadon

Máté Péter, Cserháti Zsuzsa emlékkoncert – 2012 augusztus 17-én a Margitsziget Szabadtéri Színpadon

Egy darabot a szívemből emlékest Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legnépszerűbb dalaival
Dalok, melyekhez kedves, szívmelengető emlékek fűződnek, s melyeket sohasem feledünk el. Előadók, kikre mindig emlékezni fogunk, s kik örökké élnek dalaikban. Személyüknek, munkásságuknak állít emléket az immáron 3. alkalommal megrendezésre kerülő koncert, mely róluk, s nekik szól.

Ez egy különleges ajándék az előadóknak, és a hallgatóknak egyaránt. A tavalyi nagy sikerű est is tanúbizonyságot ad a két nagyszerű énekes halhatatlanságára.

Gyönyörű dalok, csodás hangok, melyek felcsendülnek augusztus 17-én (pénteken) 20 órakor a nagyszínpadon. A mindenki által ismert slágereket kiváló hazai énekesek/ musical sztárok előadásában hallgathatja meg a nagyközönség.
A részben új előadói gárdát erősíti a Főnix élőzenekar, Ruff Tamás vezényletével. A még teljesebb hangzás érdekében Máté Péter eredeti zenekarát egy vonós és egy fúvós szekció egészíti ki.

A fellépők: Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Csonka András, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Varga Miklós, Janza Kata, Fésűs Nelly, Szomor György tisztelegve adják elő a válogatást az örökzöld dalokból.

Ízelítő a repertoárból: Édes kisfiam, Hamu és gyémánt, Kicsi gyere velem, Elmegyek, Egy darabot a szívemből, Hazám, Te ott állsz az út végén, Hull az elsárgult levél…

„Melyeket énekelni és hallgatni is nagyszerű.”- nyilatkozta a koncert szervezője, rendezője Szomor György.

Jegyek kaphatók a Broadway jegyirodákban (http://www.broadwayjegyiroda.hu/), és a jegy.hu hálózatában.(esőnap: 08.19.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…