2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Március első vasárnapján lesz a szépészeti szakmák hagyományos versenye

Kézműves Kupa 2017
Minden évben nagy várakozás, és sok-sok munka előzi meg a Kézműves Kupa megrendezését a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. Sok előkészületet igényel ugyanis, hogy a szépészeti szakmák legnagyobb országos versenyét méltó körülmények között, magas minőségi színvonalon bonyolítsák le a szervezők.

Idén március 5-én, vasárnap lesz a Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő és -építő Bajnokság, Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny. A helyszínt – a több éves hagyománynak megfelelően – a miskolci Generali Aréna adja.
„Büszkék vagyunk erre a rangos szakmai eseményre, hiszen a „Kézműves Kupa 2017” ma már nemzetközi hírnévnek örvend” – nyilatkozta Bihall Tamás, a BOKIK elnöke lapunknak. Hozzátette azt is, a kamara fontosnak tartja, hogy az emlékverseny névadói követendő szakmai idolként álljanak a fiatalok előtt!
A „Kézműves Kupa 2017” – köszönhetően az elmúlt évek alatt felépített brandnek – ma már egyet jelent a minőséggel, a magas szintű szakmai tudással. Nem mellesleg pedig Miskolc városának jó hírét vivő, tavaszi rendezvény is. A március 5-i versenyről bővebb információ januártól található a www.bokik.hu honlapon, és a rendezvény facebook oldalán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek