2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Magyarország legnagyobb közösségi piacát szervezik meg az Allee mellett

50 kiállítóval és többszáz termékkel jelentkezik a Vegan Weekend Market

 

Június 19. és 20. között  újra megrendezésre kerül a Vegan Weekend Market, ezúttal az Allee melletti sétányra invitálnak a szervezők. A kétnapos piac során közel 50 kiállító kézműves termékei, natúr kozmetikumai, növényi alapú street food ételei és vegán portékái várják a látogatókat.

Immáron két éve, hogy a Vegan Food Fest és a Vegan Sunday Market szervezői megalkották az egész hétvégét felölő Vegan Weekend Market koncepcióját. A vasárnapi piacok nagytestvére meghódította a látogatók szívét és gyomrát, így a tavalyi rendezvények fogadtatásán felbuzdulva júniusban még több kiállítóval és még különlegesebb street food ételekkel felszerelkezve várják a látogatókat az Allee melletti sétányon.

 

Június harmadik hétvégéjén többek között vegán sajtkülönlegességek, növényi alapú és nyers desszertek, kézműves kozmetikumok, zero waste termékek, vegán burgerek, házi szörpök, kenegetős és tunkolós finomságok, designer termékek sorakoznak fel Budán várva, hogy gazdájára találjanak.

 

Természetesen a minőségi termékek mellett az egészségügyi biztonságnak is nagy figyelmet szentelnek a szervezők. Az idei év veszélyhelyzetét figyelemmel kísérve és az egészségügyi előírásokat szem előtt tartva és betartatva várják a látogatókat egymástól legalább másfél méterre elhelyezett sörpadokkal és a kiállítóknál biztosított folyamatos kézfertőtlenítési lehetőséggel.

 

Figyeljünk egymásra, és találkozzunk a Vegan Weekend Marketen június 19. és 20. között az Allee melletti sétányon.

A Vegan Weekend Marketról bővebben:

Vegan Sunday Market Facebook-oldal: https://www.facebook.com/vegansundaymarket/

Vegan Food Fest Facebook-oldal: https://www.facebook.com/veganfoodfestbp/

 

Vegan Weekend Market Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/453104809178051

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …