2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Lerántjuk a leplet! – Rendőrnap Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium 2017. április 21-én tartja a Rendőrség Napja alkalmából szervezett ünnepségét.
A látogatók különböző imitált rendőri intézkedéseknek, látványos bemutatóknak, veszélyes szituációkat prezentáló helyzeteknek lehetnek szem és fültanúi, melyen felül saját kezükkel is kipróbálhatják milyen a bűnügyi technikusok munkája. További ízelítő a rendőrnapi programból: kutyás, motoros és fegyverzettechnikai bemutató, baleset- és bűnmegelőzési ismertető, technikai kiállítás.

Az érdeklődők a különböző rendőr- szakmai ismereteken és ajánlásokon túl első kézből megtudhatják azt is, hogyan válhatnak az ország legnagyobb rendészeti szervének tagjává. A toborzó tevékenységet kiegészíti az úgynevezett „BIKESAFE” program is, aminek keretében a kerékpárral érkezők ingyenesen regisztrálhatják kétkerekűiket a rendőrség központi adatbázisában.

A rendőrség munkáját megismerni kívánókat és a rendőri hivatás iránt érdeklődőket egyaránt várjuk a Rendőrség Napja alkalmából.

Időpont: 2017. április 21-én 9 óra és 13 óra között

Helyszín: Miskolci Rendészeti Szakgimnázium (Miskolc, Szentpéteri kapu 78.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház dolgozói, gyermekei és az egész család számára ismét megszervezik a JUNIÁLIS…

További cikkek