2022. 08. 17. szerda

Jácint
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Lerántjuk a leplet! – Rendőrnap Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium 2017. április 21-én tartja a Rendőrség Napja alkalmából szervezett ünnepségét.
A látogatók különböző imitált rendőri intézkedéseknek, látványos bemutatóknak, veszélyes szituációkat prezentáló helyzeteknek lehetnek szem és fültanúi, melyen felül saját kezükkel is kipróbálhatják milyen a bűnügyi technikusok munkája. További ízelítő a rendőrnapi programból: kutyás, motoros és fegyverzettechnikai bemutató, baleset- és bűnmegelőzési ismertető, technikai kiállítás.

Az érdeklődők a különböző rendőr- szakmai ismereteken és ajánlásokon túl első kézből megtudhatják azt is, hogyan válhatnak az ország legnagyobb rendészeti szervének tagjává. A toborzó tevékenységet kiegészíti az úgynevezett „BIKESAFE” program is, aminek keretében a kerékpárral érkezők ingyenesen regisztrálhatják kétkerekűiket a rendőrség központi adatbázisában.

A rendőrség munkáját megismerni kívánókat és a rendőri hivatás iránt érdeklődőket egyaránt várjuk a Rendőrség Napja alkalmából.

Időpont: 2017. április 21-én 9 óra és 13 óra között

Helyszín: Miskolci Rendészeti Szakgimnázium (Miskolc, Szentpéteri kapu 78.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

37. Budapest Mineral Show
Ki ne szeretett volna gyerekkorában színes, szép rajzolatú vagy érdekes formájú köveket gyűjteni? Sokak számára ez a szerelem egy életre szól és lázba…
ZsÖK programajánló augusztus 15-22. Múzeum Utca Plusz Időpont: augusztus 18–21. Helyszín: Káptalan utca Összművészeti kavalkád veszi birtokba a …

További cikkek