2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Lakossági fórum a szikszói anyaklub programjairól


A Szikszói Roma Nők Egyesülete (SZIROM) októberben nyitja meg anyaklubját, mely hátrányos helyzetű, illetve roma kisgyermekes anyukáknak szolgál információs, és közösségi pontként.

Az anyaklub olyan önsegítő klubként működik majd, ahol az anyukák választ kaphatnak gondjaikra, problémáikra, szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A közös beszélgetések mellett programjaink között található a közös főzés, egészségügyi-, életmód-, álláskeresési-, és továbbtanulási tanácsadás.
A gyermekek részére egy külön szobában gyermekfelügyeletet biztosítunk, ahol játszóházat és baba-mama programokat szervezünk. Az anyukák és gyermekeik továbbá olyan szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mint a számítógép/internet hozzáférés, mosási lehetőség, számítástechnikai segítségnyújtás és angol tanítás.
Szeretettel várunk, hogy együtt gondolkodjunk, tanácskozzunk az anyaklubról, megvalósuló programjainkról, programkínálatunkról!
Időpont: 2011. szeptember 28. 15 óra
Helyszín: Borok Háza
Cím: Szikszó, Esze Tamás utca 3-5.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126466
Női fotográfusok, a kézművesség világnapja és MaDok-filmek kerülnek fókuszba június elején a Néprajzi Múzeumban, sőt rendhagyó raktárlátogatásra is …

További cikkek