2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Könyvtári találkozók miskolci szerzővel

Két miskolci, az elmúlt évben kötettel jelentkezett szerzővel találkozhatnak az érdeklődők a miskolci könyvtárakban április 20-án, csütörtökön délután. Ám merőben eltérő műfajt képviselnek a szerzők: az elsőkötetes slammer, Papp M. Bori.

Az avasi Móra Ferenc Könyvtárban délután fél 5-től Papp M. Bori: Végletek című kötetét mutatja be a szerző, akinek beszélgetőpartnere Bereti Gábor költő, kritikus lesz. A fiatal szerző szabályos versformákkal kezdte, ám végül a szabad gondolatközlést választotta. Sikerrel lépett a slam színpadára: 2016-ban nemcsak eljutott a Slam Poetry OB döntőjébe, de ott 3. helyezett és közönségdíjas lett.
A Végletek versei közé 67 kedvencét válogatta be. Ezek mellett fotóival is megismerkedhet a könyvtár közönsége: a kötetbemutatót kísérő rögtönzött kiállítás tíz napig látható a Móra Ferenc Könyvtárban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…