2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Éden – Filmvetítés és közönségtalálkozó Miskolcon

2021. június 12-én 18:30-tól a Művészetek Háza Béke Art Mozitermében az Éden című magyar-belga-román film vetítésére, majd közönségtalálkozóra kerül sor, amelyen jelen lesz a film rendezője, Kocsis Ágnes és szereplője, Kardos Róbert.

 

A film szerepelt többek között a Rotterdam Nemzetközi Filmfesztiválon és a Szarajevó Filmfesztiválon, jelenleg a Belgiumban megrendezésre kerülő Ghent Flanders Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában van.

Egy film arról, hogy az emberiségnek már nincs hová menekülnie saját maga elől. Az ember, a környezet viszonyáról és az elszigetelődésről szóló film napjaink legaktuálisabb problémáit veti fel.

Az előadásokra jegyek foglalhatók a www.cinemis.hu honlapon vagy elővételben vásárolhatók a mozi jegypénztárában, nyitvatartási időben (minden nap 15:00-20:00 között a Rákóczi utca 5. szám alatt).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126466
Női fotográfusok, a kézművesség világnapja és MaDok-filmek kerülnek fókuszba június elején a Néprajzi Múzeumban, sőt rendhagyó raktárlátogatásra is …

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …