2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Katapult – komplex művészeti gyermektábor Miskolcon

2020. július 13. — július 17.

8-16 óra között
8-12 éves gyermekek számára

A táborra olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik szeretnek érdekes alkotásokkal megismerkedni, kedvelik a fantáziadús történeteket, szívesen festenek – rajzolnak, örömmel zenélnek, énekelnek és lelkesen izegnek-mozognak.
A Miskolci Galéria kiállítótereiben és belső udvarán közösen játszunk az alkotásokkal: ritmusokkal, mozdulatokkal elevenítjük meg őket, hangokat, zenéket illesztünk hozzájuk, és különleges anyagokkal, technikákkal egyéni vagy csoportos alkotásokat hozunk létre.
A program során a gyermekek egy olyan történet részesei lehetnek, amelyet együtt alakítanak, formálnak az öt nap során, péntek délután pedig meg is elevenítik azt szüleik, nagyszülőik előtt.
Az egyhetes program célja a művészetek iránt kifejezetten nyitott és fogékony gyermekek fantáziájának, kreativitásának és önkifejező képességének komplex módon történő fejlesztése.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2020. július 06. (hétfő)!

HELYSZÍN
Miskolci Galéria, Rákóczi u. 2. (Bejárat a Széchenyi sétálóutca felől)

TÁBORVEZETŐK:
Éliás István művészetpedagógus
Zámborszky Eszter mesepedagógus
Szeszák Ádám grafikus

JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ
06/70 425 42 73
elias@miskolcigaleria.eu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek