2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • Június 19-én rendezik meg a Roma Show országos roma tehetségkutató verseny döntőjét

Június 19-én rendezik meg a Roma Show országos roma tehetségkutató verseny döntőjét

Igazi kikapcsolódásra számíthat, aki ellátogat Dusnokra, a Roma Show Szabadtéri rendezvényére. A családok apraja-nagyja megtalálja a kedvére való programokat: a gyermekek kipróbálhatják az aranymosást, de a szervezők gipszfestéssel, gyöngyfűzéssel és meglepetésekkel is várják a csemetéket. Több sztárvendég is szórakoztatja a közönséget.

A Cselekvő Romák Nemzeti Konvenciója Egyesület megszervezi a Roma Show országos roma tehetségkutató verseny döntőjét, amelyre várják az érdeklődőket. A családi napon különböző színes programokon kapcsolódhatnak ki a gyerekek és felnőttek egyaránt, 2021. június 19-én. Az esemény kezdetén a Roma Show versenyzői, fellépői és szervezői közösen éneklik el a magyar, a lovári és a beás himnuszt. Majd Dr. Nagy István, agrárminiszter online beszédével megnyitja a rendezvényt. Zsigó Róbert, családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára továbbá Horváth Szilveszter, a Roma Show főszervezője is elmondja köszöntő beszédét.
A 11.00-kor kezdődő, jó hangulatú eseményen bemutatkoznak a Roma Show országos roma tehetségkutató verseny legjobbjai, több kategóriában tartanak előadást. Varga Viktor, a show egyik zsűritagja is fellép, és varázsolja el a közönséget. Este pedig Bódi Guszti és Feketeszemek koncerten kapcsolódhatnak ki az egybegyűltek.
Szakmai partnerek: Agrárminisztérium, CSÁCSÉ ROM Cigány Kulturális Egyesület, Országos Roma Misszió
További információ: https://www.facebook.com/legyelteissztar

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek