2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Jövő héten ismét Babamama Expo és Gyerekvilág Élményhétvége!

Idén is óriási várakozás előzi meg az ősz legnagyobb családi eseményét, ahol minden a babát tervezőkről, a kismamákról és gyerekekről szól majd. A november 16-18. között megrendezésre kerülő Babamama Expo és Gyerekvilág Élményhétvége közös eseményén a legteljesebb játékkínálat és a babázáshoz szükséges kellékek mellett, kihagyhatatlan programok, izgalmas előadások, praktikus tanácsok és közel 200 kiállító újdonságai várják a látogatókat.

Az idén hetedik évéhez érkezett Babamama Expo és Gyerekvilág Élményhétvége mintegy 9000 négyzetméteren, három napon keresztül várja az érdeklődő családokat és családot tervező párokat egyaránt. A tudatos családtervezéssel, babázással, egészségmegőrzéssel kapcsolatos hasznos információk, szakértői tanácsadások, nyereményjátékok mellett, a látogatók karácsony előtti akciók keretében szerezhetik be a felkészülés és a babázás időszakának elengedhetetlen kellékeit. A  várandós vitaminok, sejtbanki szolgáltatások, szűrővizsgálatok és szakértői tanácsadások mellett, foglalkozunk a pocakos és a várandósságot követő időszak divattippjeivel is.

A mintegy 1000 négyzetméteres Gyerekszoba Lakberendezési Tanácsadó szigeten szakértők segítségével felépített enteriőrök, és egyéni elképzelések alapján történő tanácsadás mellett mutatjuk meg, hogyan lehet pár egyszerű fogással a babaszobát a fejlődő gyermek igényeihez igazítani, és akár kisiskolás korig praktikusan és kényelmesen használni.
Emellett a Gyerekvilág Élményhétvége keretein belül egy hatalmas kalandparkkal és egy igazi beltéri sípályával is várja az izgalmakra vágyó örökmozgókat. A Babamama Expo testvérrendezvényén a hazai játékforgalmazók újdonságokkal tarkított kínálata különleges kedvezményekkel jelentkezik majd.

„Büszkék vagyunk arra, hogy immáron hetedik éve élhetjük át kiállítóinkkal együtt, a sokezres gyerekhad önfeledt örömét. Ez a hasonlíthatatlan élmény adja az inspirációt évről évre, az újdonságok folytonos felkutatásához. ” – foglalta össze Fülöp Judit, főszervező. Elmondta, hogy az idén az MVM Partner Ökojátszóház is csatlakozik az eseményhez, ahol a környezettudatosság és a felelős energiahasználat játékos, és élménydús közvetítése kerül a középpontba.

Az eseményen a kismamák mellett a gyerekek egészsége is fontos szerephez jut. Minden nap ingyenes fogászati vizsgálatokkal és tanácsadással várják az érdeklődőket, a Tej Terméktanács pedig a gyerekek egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen tejfogyasztás fontosságát képviseli majd. A kilátogató apukákra gondolva bemutatkoznak a legújabb családi autók, a gyerekek és a szülők valóban önfeledt kikapcsolódásához pedig számos tematikus játszóház és gyermekmegőrző áll rendelkezésre.

Bővebb információ és értékes nyeremények várnak a www.babamamaexpo.hu és a www.gyerekvilagelmenyhetvege.hu oldalon. Regisztrálj, hogy ne maradj le semmiről!

Időpont: 2012. november 16-17-18.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig
a belépés 12 éves korig ingyenes

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek