2022. 09. 27. kedd

Adalbert
1 EUR 407 HUF
1 GBP 456 HUF

Izgalmas őszi programok a PONTközPONTban!

SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS ÉS KREATIVITÁS

A hűvösebb őszi napokon is bekuckózhatnak a szülők, nagyszülők a gyerekekkel a PONTközPONT kellemes miliőjébe a játékok közé, vagy igénybe vehetik a számos személyiségfejlesztő szolgáltatást a Weidlich udvarban.

Folytatódnak például a közösségi programok a klubban szeptemberben is díjmentesen. Ezek között „Ismerkedjünk a színekkel” címmel tart kreatív foglalkozást kicsiknek szeptember 8-án szerdán Rónai Györgyi, a központ munkatársa, aki szeptember 21-én kedden már felnőttekkel készít fali dekorációt a klubban Bezdán Brigitta segítségével.

A némafilmek korszakának hangulatát idézi meg a PONTközPONT programja „Időutazás a régi filmek világába” címmel szeptember 11-én 14 és 17 óra között a CineFesten kosztümös jelenetek forgatásával a Weidlich udvar klasszikus miliőjében, ahol képet kap a közönség a korabeli technikai felszerelésről és a filmgyártás egyes fázisairól. Kicsiket és nagyokat is várnak a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark és a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda közreműködésével születő eseményre, amely sok vidám pillanatot és izgalmas tapasztalást tartogat! Kuriózum a Nemzeti Filmtörténeti Élménypark kameramustrája ritkán látott felvevőgépekből, melyek testközelben lesznek tapinthatók. A CineFest új, lokálpatrióta város- és filmtörténeti programjának az idén 120 éves magyar film születésének miskolci vonatkozásai állnak a középpontjában. Ebben Miskolc egyik első, már nem üzemelő mozijának, az Apollónak helyén különleges atmoszférájú vetítéseket tartanak szeptember 11-én szombaton 17 órától.

A testem és én elnevezésű személyiségfejlesztő program Kishonthy-Kardos Rita foglalkozása, mellyel cél, hogy a mindennapokban is jól használható, támogató eszközöket sajátíthasson el az érdeklődő, és a testérzetek megtapasztalásán keresztül is találjon élményteli, biztonságos kapcsolódási utakat önmagához. Ezeken a gyakorló alkalmakon lehetőség nyílik olyan technikák kipróbálására, melyekkel a test-orientált megközelítések is dolgoznak Az őszi alkalom központjában szeptember 22-én a nyílt és fókuszált figyelem lesz. Ugyancsak Kishonthy Kardos Rita coach várja az érdeklődőket a Fókuszolás – életproblémák megoldása önerőből elnevezésű programra szeptember 9-én. A módszer segítségével a test bölcsessége vonható be hatékonyan az elakadások, konfliktusok megjelenésekor.

Szülőklubot tart Juhász Zsófia családterapeuta „Értsd jól az ovisod!” címmel, ahol a kötődő nevelés a mindennapokban a téma szeptember 24-én. A szakember párterapeutaként is ismert. A témában „Életem párja – az érzelmileg stabil párkapcsolat alapjai hölgyeknek” elnevezéssel beszélget a felnőtt kapcsolatokról. A kellemes péntek esti társalgás finom bor és sajt mellett a párkapcsolat és az érzelmek működéséről, a felnőtt kötődésről, szerelemről és házasságról szól női körben töltekezve.

Mindent a melldaganatról! Beszélgetés a Mellrákinfó Borsod Egyesület tagjaival és szakemberekkel a betegségről, annak korai felismeréséről, az érintettektől, valamint az önvizsgálat fontosságáról szeptember 27-én hétfőn a PONTközPONTban.

Pont jó vagyOK! – önismereti workshop Konkoly Rita coach vezetésével. Egy több, mint hétoldalas munkafüzet kitöltése után diskurzus indul a válaszok kapcsán, ami új nézőpontokat, felismeréseket hozhat a kis csoport számára szeptember 20-án. Hosszabb ideje van jelen a PONTközPONT életében a Nők egymás közt – csoportos coaching, lehetőséget nyújtva motiváló közösségben egymás támogatására, más szemszögből ránézni a minket foglalkoztató női témákra, legyen szó munkáról, magánéletről, családról.

A programok részleteiről a PONTközPONT Facebook oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők, ahol izgalmas tartalmakkal várjuk a böngészőket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

ÉVADNYITÓ HANGVERSENY
2022.szeptember 25. 19.30 Müpa – Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem A Nemzeti Filharmonikus Zenekar hagyományosan egy nappal Bartók Béla halálána…

További cikkek