2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
INGYENES CSALÁDI NAP A JÉGCSARNOKBAN

INGYENES CSALÁDI NAP A JÉGCSARNOKBAN

INGYENES CSALÁDI NAP A JÉGCSARNOKBANAz Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség 2010. február 14-én, vasárnap egész napos Téli Családi Napot rendez a miskolci Jégcsarnokban, „Jégre, hopp! ÉMOP!” címmel, mely a 10. Kocsonyafesztivál felvezető rendezvénye is egyben. Az ingyenesen látogatható esemény célja, hogy bemutassa az Észak-Magyarországi Operatív Program (ÉMOP) keretében megvalósuló régiós fejlesztéseket, jelen esetben a turisztikai szálláshelyek Európai Uniós támogatásból létrejött értékeit.

A rendezvényen fellép a Bojtorján együttes, Szandi, Király Viktor, de lesz játékos vetélkedő is a jégen, valamint egy jelmezverseny keretében kerestetik a Kocsonyafesztivál hivatalos Békaporontya. Az első 100 regisztráló családot kocsonyával, pereccel, teával vendégelik, minden gyerek ajándékot vihet haza, a tombolán pedig értékes díjak találnak majd gazdára. Bemutatkoznak a miskolci jeges sportok képviselői, hiszen a Jegesmacik és a Jégvirágok a közönség bevonásával igyekeznek népszerűsíteni a korcsolyázást, míg a Havasszépe műkorcsolyázói a „Jégről Pattant Hófehérke” c. mesejátékot adják elő. A nap zárásaként „ÉMOP-Kocsonya disco” várja a közönséget, ahol Dj.totpeti és Király Viktor húzza a „korcsolya –talpalávalót”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek