2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Indul a strandszezon a miskolci fürdőkben!

A miskolci fürdőkben már nem csak a belső medencék, gyógy-, wellness- és fitness szolgáltatások nyújtatnak felejthetetlen élményt, 2018. április 28-tól kültéri medencékkel is várják a strandolni vágyó vendégeket!
A Miskolctapolca Barlangfürdőben a tavifürdő élménymedence, a kagylómedence, az úszómedence várja a kikapcsolódni vágyókat, a legkisebbeknek pedig két gyermekmedence nyújt szórakozási lehetőséget. A fürdő a nyári szezonban is minden nap 9.00 és 20.00 óra között várja a vendégeket. A belső térben továbbra is elérhetők a barlangi járatokban megbúvó egyedülálló medencék és a Szauna Park testet-lelket frissítő szolgáltatásai.
A Miskolctapolca Barlangfürdő gyógyászati részlegén, az Aquaterápián frissítő masszázsok és gyógyászati szolgáltatások széles palettája nyújt felfrissülést hétköznap 8:00 és 19:00, illetve hétvégén 9.00 és 19.00 óra között. Kellemes környezetben, családias légkörben, egyedi igény szerint kezelik a reumatológiai és egyéb mozgásszervi problémákat, orvosi javaslatra és OEP támogatással egyaránt.
A vendégeket a Barlangfürdőben lévő Termál Étterem és a különböző kültéri vendéglátó egységek napi menüvel és finom falatokkal várják.
A Miskolctapolcai Strandfürdőben az egész évben igénybe vehető wellness- és szaunaprogramok mellett a nyári szezonban kültéri úszómedence is elérhető. A strand külső területén található 50 méteres úszómedence vize 27 Celsius fokos és 220 cm mély. A strandolás és az úszás élménye mellett vízilabda mérkőzések és úszóversenyek helyszíne, ahol a két oldalán lévő lelátókról buzdíthatják a sportolókat.
A sportok kedvelőit 2 röplabdapályával és 2 lábteniszpályával várják, a fitness részlegben pedig rengeteg profi futópad, kardiogép található.
A strand wellness részlege továbbra is elérhető, így a finn szaunák, valamint az infraszauna és gőzkabin, a pezsgőfürdő és a taposómedence is kellemes feltöltődést kínál.
A fokozatosan mélyülő, 31 fokos családi medence május 26-tól várja a vendégeket.
A Selyemréti Strandfürdő egész évben üzemelő úszó- és dögönyöző medencéje mellett április 28-ától az ülőmedencét, a torna- és tanmedencét is megnyitják. Az ülőmedencében pezsgőágyak, pezsgőpadok, valamint állópezsgőfürdő biztosít kellemes élményt a vendégek számára. A torna-és tanmedencében úszásoktatásra van lehetőség.
A fürdőben egy 15 fős lávaköves finn szauna is várja az ellazulni, felfrissülni és méregteleníteni vágyó vendégeket, akiknek szaunázást követően a 16-18°C-os merülő dézsával, dézsazuhannyal, vagy hagyományos zuhannyal van lehetőségük lehűlni.
2018. május 1-től mindhárom fürdőben a szezonárak érvényesek.


Nyár a miskolci fürdőkben
Miskolctapolca Barlangfürdő

Az anyák napi nyereményjáték jelenleg is zajlik a Barlangfürdő Facebook oldalán, ahol a játékosok édesanyjukkal vagy gyermekükkel készített képeiket tölthetik fel. Május 1-jén 2-2 belépőt sorsolnak ki mindhárom fürdőbe azok között, aki feltöltötték fotóikat.
Minden szombaton éjszakai fürdőzés a Barlangfürdőben! A zenés éjszakai fürdőzések nyáron is folytatódnak, sztárfellépőkkel, a fürdő külső területén.
Egész nyáron családi programok, szórakoztató rendezvények a Barlangfürdőben.

Miskolctapolcai Strandfürdő

Vízipók sporttábor indul júliusban a Miskolctapolcai Strandfürdőben. A gyerekek 4 egy hetes turnusban ismerkedhetnek meg a vízzel és a vízi sportokkal szakértő sportoktatók vezetésével, akik változatos programokkal készülnek.
A strandfürdőben üzemelő Panoráma Étterem nyáron ballagások, esküvők, családi rendezvények helyszíneként is szolgál.

Selyemréti Strandfürdő

Jótékonysági sportnap a Selyemréti Strandfürdőben!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház dolgozói, gyermekei és az egész család számára ismét megszervezik a JUNIÁLIS…

További cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…